Gå direkt till innehållet
Inlagd: 20 maj 13:36

Casablanca Soffgrupp - Perfekt för uteplatsen

12 999 kr
Beskrivning
Casablanca är en komplett hörngrupp med rymlig hörnsoffa och bord. Hörnsoffa är både en perfekt relaxmöbel och matmöbel. Ordentlig bordshöjd medför matmöjligheter och soffa i väl tilltagna mått står för komforten. Passar lika bra i uterummet som på uteplatsen. Bordet har en bordskiva i härdat glas som ger en stadig yta för middagen! Allt levereras i en kartong! Inklusive dynor!
Länk: Hitta hit
Trygg affär
Var aktsam med transaktioner via privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Trademax Borås
Besöksadress: Ålgårdsvägen 11 50630 Borås Vardagar: 10-19 Lördagar: 10-17 Söndagar: 10-17 -Gratis hemleverans -Lägsta prisgaranti -365 dagars öppet köp -Räntefri delbetalning i 12 månader -Möjlighet till kvällsleverans -Möjlighet till uppbärning av möbler Hos oss hittar du ett stort urval av vårt gedigna sortiment Kontakta gärna oss på bor@trademax.se Vi reserverar oss för prisändringar & fel i annonsen
Mer information hittar du på http://www.trademax.se/

Fler annonser från Trademax Borås