Gå direkt till innehållet
Inlagd: 26 feb. 19:01

BK-Hengeren P1219T

24 250 kr
Beskrivning
Vi säljer norska BK-Hengeren, båttrailern med de smarta lösningarna. Prisexemplet är på deras 1250kg trailer. De är utrustade med dubbla vaggsystem bl.a. ett bakre självjusterande och en främre fast vagga. Detta är mycket ovanligt kanske helt unikt. Dom är också utrustade med svetsade bindöglor, belysningsenhet som du inte behöver demontera vid sjösättning och upptagning och ett justerbart winschtorn. Gå gärna in på vår hemsida för att titta mer ingående på de olika modellerna. Välkomna till Borås / Rångedala för din bästa båttraileraffär !
Säljes av
Borås Marin & Motor AB
Borås Marin & Motor ABBesök vår butikssidawww.borasmarin.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Borås Marin & Motor AB
Vi är en av västsveriges största marinor ! Hos oss hittar du båtar från Bella, Uttern, Quicksilver, Linder, Crescent, Micore, Silver och Terhi. Motorerna kommer från Mercury och Honda som vi också har auktoriserad serviceverkstad för. Vi har också en stor visning av släpvagnar och båttrailers. Välkommen till Borås/Rångedala , störst urval och rätt pris !
Mer information hittar du på http://www.borasmarin.se

Fler annonser från Borås Marin & Motor AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer