Gå direkt till innehållet
Inlagd: 11 mars 11:27

Bänkskiva

500 kr
Beskrivning
BARA Bänkskivor säljer bänkskivor i hög kvalitet och snabba leveranser. här beställer ni måttanpassade skivor direkt på nätet och får leverans hem till dörren till ett bra pris. så ska ni köpa en bänkskiva är vi det självklara valet! Bänkskivor i helstav. Bänkskivor i flerstav. Bänkskivor i laminat. Bänkskiva i ek. Bänkskiva i ask. Bänkskiva i valnöt. Köksöar. Skärbrädor i massivträ. onlinebutik. www.barabankskivor.se kontakta gärna oss om ni har några frågor. info@barabankskivor.se 0513-10450
Om företaget
Måttanpassad bänkskiva online Vi säljer massiva bänkskivor av hög kvalité till rimligt pris. Hos oss kan du måttbeställa direkt i webbutiken och du garanteras alltid en svensktillverkad bänkskiva av FSC-märkt trä.
Säljes av
Bara Bänkskivor
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet eller Direktbetalning när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsterna fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.

Andra har även tittat på