Gå direkt till innehållet
Inlagd: 13 jan. 19:53

Arbesko känga modell 1692, unisex

795 kr
Skor, stl. 41, Herr
795 kr
Arbetskänga, mest i skinn, fodrad och även perfekt på vintern. Byggd på Arbeskos grundkoncept Stabilitysystem för optimal stötdämpning Skön, varmfodrad skyddskänga, en slitstark dragkedja med effektiv barriär mot snöslask. Värmeisolerande foder. Har inte stålhätta. Bekväm, och känns lätt. Ett parti endast i storlek 41. Och därför har vi ett, två, tre-par pris för den som vill ha ett par i reserv, eller på olika ställen. Välkommen!.
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Överskottet
Välkommen till vår E-handel: http://www.overskottet.com/. Där hittar du delar av vårt breda sortiment, och mer kommer. Saknar du något så maila oss eller ring 070-313 80 80. Är du företagare i närheten av Kinna, så kanske du är intresserad av vårt nyskapade proffslager för hantverkare och verkstäder. Hör av dig i så fall. Mer info om oss på www.culinje.com.
Mer information hittar du på http://www.overskottet.com/

Fler annonser från Överskottet

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer