Längd
6,28 meter
Båttyp
Motorbåt
Gör en bra höstaffär och boka din nya Uttern D65 hos oss !

Uttern D 65 är en modern daycruiser med genomtänkt planlösning där lösningarna för kapell, pentry och solbädd sticker ut.

Med Premium Edition paketet får du det mesta man kan tänkas önska sig som t.ex. Simrad gps-plotter med högupplöst ekolod, Marinstereo med fint ljud från smart placerade marinhögtalare, Vattenskidstång, Kylbox, Vattentoalett i ruffen, LED-belysning i sittbrunnen, Dusch med sötvatten på akterdäcket, Spis, Pentry, Förtöjningspaket.

Tydlig ombordstigningsyta gör det enkelt för alla passagerare att se var man går ombord, så att ombordstigningen kan se snabbt och säkert. När ni väl har kommit ombord är det lätt att gå från för till akter. Och när ni vill bada har ni tillgång till rymliga badplattformar. En ergonomisk instrumentbräda och djup sittbrunn gör att kapten, besättning och barn alltid är trygga och säkra.

Breda trappsteg om babord gör det lätt att ta sig upp på fördäck. Denna unika design gör att det finns gott om utrymme i mitten av båten. Där hittar du en semitransparent skjutdörr som leder in i den U-formade ruffen som kan omvandlas till en bekväm dubbelkoj. Det finns gott om ljus och ventilation tack vare den ljusgenomsläppliga dörren, en öppningsbar ventil samt en skylight. Förarplatsen kan utrustas med SmartCraft-instrumentering och en avancerad 9-tums GPS.

Livet ombord på D65 kretsar kring sittbrunnen. Det dubbla passagerarsätet med ryggstöd åt två håll gör att man antingen kan sitta framåtvänd under färden eller välja att umgås med de andra i sittbrunnen, kanske över en bit mat. Sittbrunnen kan omvandlas till en solbädd på bara några minuter, och solbädden kan göras ännu större om du fäller ner det aktre sätet.

Under badplattformarna och sittbrunnssätena finns integrerade stuvplatser. Alla dessa utrymmen kan användas till era personliga tillhörigheter. Fendrar och eventuellt kapell förvaras i särskilda utrymmen. Dessutom finns det naturligtvis förvaringsplats i ruffen.

Prisexemplet är med Mercury F150.

För fler bilder se vår hemsida , www.borasmarin.se