Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

1 750 000 kr

2 rum50.4 m²
Månadsavgift
3 007 kr
Pris/m²
34 722 kr
lägenhet Centrum

Arlagatan 2

Välkommen till ditt nästa drömboende. Lägenheten är fräsch och fin och var inflyttningsklar 2015. Här bor du i en central lägenhet med gångavstånd till stadens puls. Låg avgift på 3007:- i månaden inkl bredband.
Öppen och tilltalande planlösning med trevliga sällskapsytor. Hög standard på lägenheten med parkettgolv, helkaklat badrum med praktisk tvättavdelning och HTH-kök.
Lugn och fin innergård där utemöbler, stenpartier och sandlåda bildar en skön oas.
Till R-40 tar man sig på bara nån minut. Garageplats finns i huset.
Välkommen hem.

Interiör

Här kommer du att trivas bra. Central och fräsch lägenhet ett stenkast från Centrum. Öppna ytor samt egen tvättstuga i lägenheten. Garage finns i huset. 

Utanför entrén finns det en stenlagd uteplats. Den är på ca 5 kvm.   

Inne i lägenheten möts man av en hemtrevlig entré där det ljusgrå klinkergolvet matchas med de vitmålade väggarna. I entrén finner man plats för avhängning av ytterkläder.

Längre in kommer hallen där det praktiska klinkergolvet övergår till ett snyggt parkettgolv i ek, vilket är genomgående i resten av bostaden vilket ger en fin helhetskänsla. Hallen har 5 st garderob med gott om förvaring.

Öppen planlösning från hall mot kök och vardagsrum. Vardagsrummet är ett trivsamt och ljust rum med plats för både soffgrupp, matbord och tv-hörna om så önskas. Stora fönsterpartier ger rummet en härlig rymd och skön känsla. Utgång till det inglasade uterummet. I det  inglasade uterummet ligger det trätrall. Ett härligt rum som man kan använda långa stunder under året. Öppnar man upp glaspartiet så når man innegården och dess lugna oas. 

Köket breder ut sig utmed ena väggen. Vita köskluckor, svart bänkskiva med vita kaklade plattor ovanför. Bra med arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Fullutrustat kök med dagens bekvämligheter såsom diskmaskin,induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro samt kombinerad kyl/frys. I den öppna planlösningen mot vardagsrummet ryms även ett matbord för hela familjen.

Sovrum med plats för dubbelsäng. På golvet ligger det ett parkettgolv i ek, ljusa väggar. Här har man ett skönt ljusinsläpp från fönstrena. Fönsterbänkar i marmor. 

Helkaklat badrum med klassiskt snyggt material. Vita kaklade plattor som bryts av med de grå plattorna i duschzonen. Grå klinkerplattor på golvet med golvvärme samt handdukstork. Praktisk tvättavdelning med arbetsbänk, tvättmaskin och torktumlare samt väggskåp Infällbara glasdörrar till duschen.

Föreningen

Kvarteret Asplyckan är del av en spännande plats i centrala Borås. Blandningen av äldre fristående villabebyggelse och halvslutna stadskvarter, mötet mellan olika tider och en intressant omgivning har varit utgångspunkt för planeringen av bebyggelsen på Asplyckan.

Föreningen innefattar 3 stycken flerbostadshus med totalt 60 st bostäder och parkeringsgarage under husen med 53 st bilplatser. Lägenheterna är uppdelade enligt följande: 1 st 1,5 rok. 23 st 2 rok, 30 st 3 rok, 6 st 4 rok.

Försäkring: Föreningens byggnader är fullvä

Läs mer hos ERA Garnisonen i Borås

Välkommen på visning

  • Torsdag 24 okt
    Boka dig för visning Välkommen

Ansvarig mäklare

Martin Strömberg
ERA Garnisonen i Borås
033-20 45 54

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs