#blockethjälpen - Corona
Att vara snäll hjälper i utmanande tider. Vad kan du erbjuda för hjälp? Annonsera din tjänst utan kostnad med #blockethjälpen och nå ut med din hjälp till svenska folket genom Blocket.

Så funkar det

1. Du kan annonsera hjälp och tjänster som kan behövas i samhället just nu, tex hjälpa någon att handla, hjälpa någon att gå ut med hunden eller plugghjälp osv.

2. Du kan annonsera hjälp och tjänster som du själv kan erbjuda eller som en grupp/förening kan erbjuda.

4. Vi på Blocket litar på att människor vill göra gott för varandra i tider som dessa, men för säkerhets skull kommer du som annonserar att bli verifierad med bank-ID av Blockets kundservice.

5. #blockethjälpen handlar om att hjälpa andra, vi kommer därför inte tillåta att du tar betalt för den hjälp/tjänst du erbjuder.

6. Om hjälpen/tjänsten på något sätt resulterar i ett personligt möte så är båda parter ansvariga för att följa folkhälsomyndighetens riktlinjer. T.ex. inte mötas om någon uppvisar symptom, håll avstånd och tvätta händerna noga.

7. Du som erbjuder hjälp/tjänst, kom ihåg att aldrig be den du hjälper att lämna ut sitt betalkort eller nycklar. Du erbjuder hjälp och det ska kännas tryggt.

8. Du som tar emot hjälp/tjänst - var lika vaksam som du skulle varit vid ett annat tillfälle.

9. Ta hand om varandra!

Gör så här:


1. Lägg in annons på Blocket i kategorin “Övrigt”.

2. Skriv #blockethjälpen i annonstexten.

3. Välj betalalternativet “ring och betala” (OBS! Betala inte med kort eller swish)

4. Avvakta och bortse från betal- och påminnelsemail.

5. Vi på Blocket granskar och publicerar annonsen manuellt helt utan kostnad.

Relaterat innehåll