Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

2 995 000 kr

7 rum172 m²
Tomtarea
1154 m²
Biarea
1 m²
Byggår
1939
Energiklass
villa Sövestad

Raftabacksvägen 3

I idyllisk bymiljö i populära Sövestad finns nu äntligen ett stort och praktiskt inflyttningsklart hus till salu! Det gedigna stenhuset från 30-talet byggdes ut 1992 för att tillgodose den moderna familjens krav på ytor och funktion. Idag är planlösningen optimal med såväl generösa sällskapsytor som praktiska förvaringsutrymmen. I matrummet ryms det många kring långbordet och middagar förbereds enkelt i det praktiska arbetsköket. Om sommaren öppnas altandörren upp mot det vidbyggda trädäcket där morgonsolen fångas. Från trädäcken nås den stenlagda uteplatsen där solen dröjer sig kvar mot kvällen.
Vardagsrummet möbleras enkelt med flera sällskapsmöblemang och badar i dagsljus från tre olika väderstreck. Ovanvåningen rymmer ännu ett stort allrum, tre sovrum och ett totalrenoverat badrum med helkaklade ytskick i tidlöst vitt och grått. På nedanvåningen finns också en gästtoalett som är lika fint renoverat som badrummet. Förutom ytskikten så är viktiga investeringar gjorda i huset så som jordvärme, omputsad fasad, omdragen el och indraget fiber.
I Sövestad finns förskola och skola upp till 6:e klass, goda busskommunikationer som går mellan Sjöbo och Ystad och äntligen är cykelvägen som går ända in till Ystad klar. Sövestad har en aktiv fotbollsförening och om sommaren kan goda hallon plockas hos Sövestad hallon. Här lever du ett lugnt familjeliv där barnen leker på gatan och där vacker natur finns nära vid Kragheholmssjön och Baldringe. Hjärtligt välkomna!

Läs mer hos Bjurfors Ystad