När
-
Följ med på en nostalgitripp till Älmhult!

Världens första IKEA varuhus. IKEA museum är berättelsen om IKEA. I dåtid, nutid och framtid. Huvudutställningen är indelad i tre teman, Våra rötter, IKEA genom tiderna och Ingvar Kamprads många sidor.

TUR för en dag - IKEA - Museum & varuhus!

Pris: 295:-/person

I priset ingår:
- Resa i modern turistbuss
- Presentation av Belton Travel & Nyhamn Of Sweden
- Lunch inklusive måltidsdryck på Restaurang Borgen i Osby
- Entré till IKEA museum

AVGÅNGAR Måndag - torsdag v. 43- 45!
SE HÅLLPLATSER PÅ VÅR HEMSIDA!

PROGRAM
Efter upphämtning på våra hållplatser går resan mot Restaurang Borgen i Osby. Här finns det möjlighet att köpa en god förmiddagsfika och det bjuds på korta, spännande presentationer av oss på Belton Travel & Nyhamn Of Sweden (ca 20 min/presentation). Vi minglar och får möjlighet att prata resor & handla kvalitetsprodukter till förmånliga priser. Besöket avrundas med en utsökt lunch, dryck & kaffe i trevlig miljö.

Vi samlas åter i bussen och åker vidare till Älmhult och byggnaden som en gång var världens första IKEA varuhus. IKEA museum är berättelsen om IKEA. I dåtid, nutid och framtid. Huvudutställningen är indelad i tre teman, Våra rötter, IKEA genom tiderna och Ingvar Kamprads många sidor. Strosa runt i egen takt och upplev Ikearesan från starten i Älmhult och vidare ut i världen.

Efter en intressant eftermiddag åker vi en kort bit till det nya IKEA varuhuset i Älmhult. Här avrundar vi dagen med möjlighet till lite shopping eller att avnjuta en god fika.

Tiden går fort när man har roligt och det har nu blivit dags för hemfärd. Vi tar farväl vid respektive hemort, berikade av nya intryck och nostalgiska upplevelser i bagaget.

- Att resa är att leva!

**********************************************************
Läs mer & boka dygnet runt på vår hemsida eller ring vardagar 9:00-17:00 för bokning & mer information!
**********************************************************

VI HAR RESOR TILL:
Ullared, Bordershop, Kivik, IKEA Älmhult, Rostock, Klaipeda, Kosta, Burg Centrum med vinprovning & shopping, Berlin -30 år efter murens fall, Binz, Rügen, Polenkryss, Nöjeskryssning med Viking Cinderella, Stockholmsweekend med musikal, Stockholm på egen hand, Bremen Oktoberfest, Oberammergau- Passionsspelen 2020, Alövsrevyn 2020, Falkenbergsrevyn 2020, m.fl.

Vi har även härliga julmarknadsresor till tex Rostock, Gdansk, Aerö, Stockholm, Hamburg, Kiel, Celle, Huseby, Köpenhamn, Värmland, Kosta, Huseby, Gavnö, Julbordskryssning med Viking Cinderella, Lübeck, KOSTA -Julhyttsill med Tommy Körberg, Karlstad, Skansen, Köpenhamn m.fl...