Problem med möss i husbilen / husvagnen ??

Säljer ett av världens största märke på musskrämmor sen 8 år tillbaka med positivt resultat. Lovar inte att de inte kommer in men de vill absolut inte vistas i er vagn när man har musskrämma där. Man kan komplettera med en musfälla men det skall inte behövas

Finns även med batteridrift o då heter den allskrämma.

Gå in på min sida så har ni rabatter upp till över 50-60 % på musskrämmorna nu och fördelaktiga kampanjer på allt annat med.

Bild 1

Musskrämma på 370 kvm på endast 550 kr fraktfritt just nu.

Högfrekvent Musskrämma 370 kvm.

Ordinarie pris 890 kr

Högfrekvent skadedjursprodukt som har 2 olika funktioner. 1 sänder ut ett magnetfält i väggarna upp till 370 kvm så de stressas ut därifrån och 2 ett ultra högt ljud som får skadedjuren att fly ert hem upp till 90 kvm.

Husdjur uppfattar inte ljudet. ( jo om ni har marsvin, hamster eller annan gnagare som husdjur vill säga )
Denna avvisare har två funktioner:

Ultraljudsvågor, som orsakar hörsel stress för skadedjur i det rum där enheten är placerad. Ultraljud tränger inte in i väggarna eller solida saker t.ex. fåtöljer, gardiner m.m. Avvisaren ska placeras så att ultraljudet obehindrat kan spridas ut.
Växlande ultraljudsvågor orsakar hörselstress för möss, råttor, som stör deras normala beteendemönster och gör det olidligt för dem att stanna kvar i samma rum som avvisaren är placerad.

Elektromagnetisk inställningar för att fördriva skadedjur från sina bon i vägg och tak utrymmen.
Den elektromagnetiska funktionen använder de belastade elektriska kablarna i byggnaden för att transportera och sända signaler, inne i väggar och i tak-utrymmen. Signalerna uppfattas som obehagliga för gnagarna och bidrar till att bryta ner deras normala beteende mönster som därför bidrar till att dem inte stannar.

Bild 2

2 st 230 kvm musskrämmor plus 2 st musfällor för endast 950 kr.

Bild 3

1 st musskrämma med en st musfälla låda för endast 590 kr