Roelofsen Parados Sport är ett riktigt kvalitetsbygge, med stuteriinredning och en lastvikt upp till 950 kg är detta en bil för dig som vill kombinera maximal komfort, säkerhet och kvalité.
På Global Trucks strävar vi efter att alltid ha några bilar på lager, i och påväg in i produktion för att kunna möta efterfrågan, samt anpassa efter behov. Bilarna kan levereras i olika utföranden, allt från 3-sitsiga till 5-sitsiga, automat eller manuell växellåda, motorstyrka från 130 - 170 hk, avtagbara sulkyfästen bak, dock alltid övrig seriemässig utrustning såsom klimatanläggning, blåtandstelefoni etc.
Välkommen med din förfrågan om vilka modeller som finns för omgående leverans eller om du önskar beställa en i ett utförande som passar just din verksamhet.
Priser från 530 000 plus moms.

Kvalitet gör livet enklare!

Global Trucks är skandinavisk återförsäljare av Roelofsen hästlastbilar
All sorts finansiering kan ordnas

För Personlig Service ring
Kristen Klekken (Norge)
Tlf: +47 915 95344
Albert Wiström (Sverige)
Tlf: 0708 95 72 53
Tom Gulaker (Danmark)
+45 315 814 14

NYHET!
Utanför Norge samkör vi Team Verksted och Roelofsen´s servicebilar så att vi täcker hela Europa. Vi är också närvarande på AEG Lilleström, Spring Tour, NM, KOHS, Göteborg Horse Show, Falsterbo Horse Show, Norrköping Horse Show, Herning Hingstekåring och andra relevanta tävlingar.

Roelofsen är kända för att ha den bästa service och kvalitet i Europa! Och det är väl orsaken till att de flesta proffesionella ryttarmiljöerna i Europa köper deras bilar genom generationer.

Med dedikerade anställda säkrar vi våra kunder den bästa service som våra kunder förtjänar.
Global Trucks har idag en service som vi är mycket stolta över och vi gör vårt yttersta för att alla kunder skall få så rask och effektiv hjälp som möjligt.

Vi önskar alla nya och gamla kunder välkomna!

Ta kontakt med Christian, Kristen, Albert eller Tom så ordnar vi service för de som behöver det!

Christian Hauer tlf +47 995 85814 mail: ch@globaltrucks.no
Kristen Klekken tlf +47 915 95344 mail: kk@globaltrucks.no
Albert Wiström tlf 0708 95 72 53 mail: aw@globaltrucks.se
Tom Gulaker tlf +45 315 814 14 mail:tom@globaltrucks.dk

Följ oss även på Instagram (globaltrucksnorway) och på Facebook (Globaltrucks)