Passa på att fynda fordonsbelysning på vår HÖST REA 30-70% då vi har massa erbjudanden på vår webb shop www.humanhabit.nu

OBS! PASSA PÅ! DET ÄR SISTA VECKAN SOM DU FÅR 100kr GRATIS ATT HANDLA FÖR MED RABATTKOD! Använd rabattkod "sommar" som ger dig 100kr i rabatt på ditt köp! Passa på att vår pimpa ditt fordon med LED! Rabatten gäller hela sortimentet på vår web shop www.humanhabit.nu

Köp detta belysningspaket bekvämt med faktura helt utan extra kostnader! Det är dessutom kostnadsfri leverans vid köp över 1000kr!

Önskas bred ljusbild? Vi har LÄGSTA PRIS GARANTI på kompletta och kraftfulla 324W 7D LED belysningspaket för nummerskyltsmontage inkl. lyxigt nummerskyltsfäste med skyddsbåge och reläkabelsats (OBS! monteringstillbehör INGÅR till värde ca. 600kr) pris endast 1699kr (Ord. pris 2499kr)

SUPERREA! Endast så länge lagret räcker - PASSA PÅ! Komplett belysningspaket med MARKNADENS BREDASTE VIDVINKEL LJUSBILD 170 GRADER där 324W LED extraljusramp och nummerskyltsfäste och reläkablage ingår i paketet för endast 1699kr (Ord. pris 3499kr)

* 324W Tripple Row Reflektor 7D Optik LED extraljusramp med ljusbilden COMBO (rampens längd 593mm)
* Exklusivt nummerskyltsfäste med skyddsbåge av lättviktsmodell i aluminium vikt ca 0,5 kg med vattenavvisande brännpulverlackering.
* 40A reläkabelsats med på/av knapp för 12 volt elsystem

Kraftfull 7D LED extraljusramp, Extreme Series, är valbar i effekt och storlek på chassi med längderna 378, 440, 506 samt 593mm.
Dessa kompakta 3-radiga LED extraljusramper levereras med optiska egenskaper som ger en väldefinierad och formaterad combo ljusbild.
Hyperspot ger en mycket lång kastlängd och dubbla uppsättningar sidoreflektorer ger ett brett vidvinkelljus som lyser upp vägrenen och närområdet.
Sidledes justerbara fästen undertill LED extraljusrampen möjliggör en mycket enkel fastsättning och problemfri montering.
LED extraljusramper i Extreme Serien erbjuder ett urval med storlekar som passar alla fordonstyper med 12 eller 24 volt elsystem.

LED extraljusramper med ljusbilden combo i kombination med 7D optik som ger både lång kastlängd och extra bredd på ljusbilden och är speciellt framtagna så att ljuset hamnar där man bäst behöver det, dvs. runt omkring den så kallade siktlinjen vilket innebär en optimal trafiksäkerhet.
Dessa extraljusramper är mycket enkla att montera på ett nummerskyltsfäste då rampens fäste är justerbart sidledes.
Chassit är tillverkat i strängpressad flygplansaluminium med en brännpulverlackering i svart kulör som har vattenavvisande egenskaper.
LED extraljusrampen har ett stryktåligt polykarbonat frontglas och chassit är vattentät enligt IP67 klass och anpassat för utomhusmiljö.

Humanhabit har fysisk lagerbutik i Borås och vi skickar beställningar snabbt som inkommer vår webb shop!
Köp enkelt och smidigt på vår webb shop och betala med faktura!

Tekniska specifikationer, bilder samt videoklipp på monterad LED extraljus med ramper och extraljus finns på vår webb shop, se www.humanhabit.nu