Lugna, snälla Helga, född ca 2011, fångades av FFK 2012 i ett industriområde i Malmö. Hon omplaceras nu till nytt hem och söker ett lugnt par med hus och inhägnad trädgård/uteplats/balkong. Hon behöver ett riktigt stabilt och lugnt hem som vill ha en katt som både är en liten utmaning och en mysfaktor i hemmet. Helga är pigg, det går att klappa och kamma henne utan problem , se filmen nedan, bits inte, rivs inte. Hon har saknat närkontakt tidigare men har börjat förstå att man kan ha roligt med människor och inte bara vara för sig själv. Hon spinner, buffar och trampar med tassarna när man klappar/kammar henne. Hon har upptäckt hur roligt det är att leka, har nästan blivit som en kattunge på nytt!
Det är viktigt för Helgas utveckling att hon får närkontakt så ofta så möjligt, flera korta stunder med kvalitet varje dag räcker. Helga gillar tonfisk och skinka. Hon tycker om att slagga i ett mjukt bo, men är inte mycket för att hoppa upp på höga höjder.
Helga är kastrerad, vaccinerad, id-märkt.
Adoptionsavgift är 1 450 kr. Du kan börja som stödhem första tiden. Det går bra att hälsa på Helga i stödhemmet i Malmö.
Spara

Logga in för att spara annonsen

Logga in