Hej, har du inte tid och åka till biltvätt men vill inte heller se bilen smutsig. Då är det här precis för dig. Jag tvättar din bil på plats utan krångel så att du sparar din värdefulla tid.
Jag använder aldrig billiga dåliga produkter utan speciella produkter som säljs bara några få tal bilprodukts sidor så som autodude, gör det med rw och pingens.
Jag gör allt från små tvätt till båt och företagsbilar och har extra erbjudande till kunder som bokar samtidigt tvätt till två bilar.
Jag gör allt från en vanlig tvätt som de flesta biltvätts företag har som guld tvätt i sitt meny tills rekond och glas behandling och lack behandling för att vattnet ska rinna mycket lätt på redan 45 km/h och blir kvar minst 6 månader tills 1år.
Jag ger garanti på att ni kommer bli 100% nöjd av tvätten.

Det kommer inget extra kostnad för att jag kommer hem till er inom Västerås men runt om Västerås så kommer det ett extra kostnad beroende om hur långt det är.
Kontakta vi mejla hjärna för mer information eller för bokning och frågor om pris.
Boka hjärna minst två dagar innan för att det ska vara garanterat eftersom jag gör det här jobbet vi sidan av mitt yrke och behöver då anpassa mitt jobb till kommande bokningar.
Spara

Logga in för att spara annonsen

Logga in