Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

1 450 000 kr

7 rum152 m²
Tomtarea
760 m²
Biarea
35 m²
Byggår
1980
villa Bergeforsen

Rödbetsgatan 16

**ACCEPTERAT PRIS**

Nu har ni chansen att förvärva detta trivsamma hus om 1½ plan, med ett attraktivt läge på barnvänlig återvändsgata.
Här erbjuds en optimalt planerad planlösning med härlig altan lättskött tomt samt uppfart med garage, carport och förråd samt en låg drift tack vare uppvärmningen via fjärrvärme. Nymålad och omspönad fasad och ventilation med en ny värmeväxlare. Boendet karaktäriseras av stor välkomnande entréhall med trapp upp till övre plan, påkostat kök som renoverades 2017 med matplats intill fönster, vardagsrum med härligt ljusinsläpp från rummets stora fönsterparti, slitstarkt laminatgolv och plats för större matbord samt utgång till bostadens trevliga altan och insynsskyddade bakgård.

På entréplan återfinns även två väldisponerade sovrum, återupprepande förvaring i samtliga rum samt ett helkaklat badrum med golvvärme. Övre plan erbjuder tre välplanerade sovrum varav ett disponeras som kontor idag, stort allrum samt ett tilltaget badrum. Sist men inte minst finner ni en gedigen tvättstuga på entréplan med egen ingång, här återfinner du även utgången till det rymliga garaget med plats för en bil och goda förvaringsmöjligheter.

Här bor ni i ett barnvänligt område med närhet till förskola, skola, idrottsplats, fiske, lekplats och på vintern isbana och nära skoterled.

Varmt välkomna till visningen!

Läs mer hos SkandiaMäklarna Sundsvall