Tippvagnar Palmse NF190 Spannmålsvagn


Palmse spannmålsvagnar är ett bra val för transport av spannmål, raps och ensilage. Palmse kännetecknas av sin stabila och robusta ramkonstruktion. Lämmarna är tillverkade av profilerad plåt för bästa vridstyvhet. De är ytbehandlade genom fosfatering och därefter pulverlackerade för att få en bra och hållbar finish.

Genom att avlägsna lämmarna får man en transportvagn för exempelvis storsäckar, rundbalar, vedpallar med mera. Palmse kan anpassas med bland annat bakre drag inklusive eluttag och hydrauluttag, vevbart stödben, sidoljus med mera.

NF190 är den största vagnen i serien och har en max. lastkapacitet på 15 000 kg och en max. lastvolym på 18,1 m³.

Palmse


Palmse Trailer, en estnisk tillverkare av jordbrukssläp, och den omfattar ett 50-tal olika släpmodeller. Dessa är rejäla hjälpmedel för varje arbete. Det har tagit Palmse 10 år att utarbeta och tillverka så många olika modeller och säkerställa pålitligheten och användarvänligheten av alla dessa. Under denna tid har fabriken levererat närmare 10 000 släp och tillverkningserfarenheten återspeglas i produktutvecklingen för dagens modellurval. Det är högst sannolikt att du kommer att hitta just det släp som passar dina behov. Palmse Metall OÜ är ett estniskt produktionsföretag som äger varumärket Palmse Trailer. Vi inledde tillverkning av släp 2005 i Vihula kommun i Lääne-Viru län där vi än idag har en produktionsenhet. Genom åren har vi utvidgat produktions- och lagerytan och idag omfattar olika produktionsanläggningar totalt över 6000 m² produktionsyta. Dessutom investerar vi kontinuerligt i vår produktionskapacitet och utvecklar den – sedan förra året är vi den enda släptillverkaren i regionen som framställer både tippbara släp, flak och underreden med hjälp en svetsrobot. Detta ger en ytterst stabil kvalitet av svetsförband och ett konkurrenskraftigt pris på slutprodukten. Palmse Trailers modellurval inkluderar tippbara släp, plattformsläp, spannmålsvagnar, kreatur
Spara

Logga in för att spara annonsen

Logga in