Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

900 000 kr

5 rum130 m²
Tomtarea
1156 m²
Biarea
97 m²
Byggår
1957
Energiklass
Energiprestanda/år
113 kWh/m²
villa Hörnett

Jonsbergsgatan 12

Välkommen till en rymlig villa med bra läge i populära Hörnett. Övervåning med tre sovrum och badrum. Entrévåning med kök, badrum, allrum och vardagsrum. Plåttak 2000, 3-glas fönster, fjärrvärme och fiber installerat. Vidbyggt garage. Trädgården angränsar mot skogsdunge och på tomten finns en gäststuga.

Allmänt

Bostaden ligger i ett populärt område endast 3,5 km från centrala Örnsköldsvik. Trevlig trädgårdstomt intill skogsdunge. I närområde finns skola, förskola, mataffär, lekplats och fina friluftsstråk. 

I trädgården finns en isolerad gäststuga om ca 15 kvadratmeter med trall och vindskydd byggd 2015. Det finns el till gäststugan. 

Vidbyggt varmgarage byggt på gjuten platta med avlopp, trästomme och plåttak. Det finns vattenutkast i garaget. I garagets bakre del finns förråd med ingång utifrån. 

Fjärrvärme och fiber är installerat. Byggnaden omdränerades i slutet av 80-talet.

Planlösning

Bostaden välkomnar med en hall med plats för hatt- och skohylla. Den inre hallen är husets knytpunkt och här har man öppnat upp planlösningen genom välkomnande allrum. Allrummet har plastmatta på golvet och tapetserade väggar, i ena delen av utrymmet finns fem garderober. Här kan man dela av för att få till två sovrum. 

Köket har äldre skåpinredning och utrustning med diskmaskin, spis med ugn, fläkt och kyl/frys och liten kyl. Det finns plats för matgrupp för 4 personer. Laminatgolv och halvboasering samt tapet på väggarna. 

Vardagsrum med parkettgolv och tapetserade väggar. I vardagsrummet finns en öppenspis med unik design, här är fönster i tre riktningar vilket ger ett trevligt ljus i rummet. Utgång till mindre altan med anslutning till trädgården. 

Toalett med plastmatta på golvet och våttapet på väggarna. Inredning med wc och tvättställ. Det finns även en golvbrunn i utrymmet.

På övervåningen finns det tre bra sovrum varav två med parkettgolv och tapetserade väggar och det tredje som är beläget i takkupa har plastmatta och tapetserade väggar. Det finns på övervåningen ett badrum med plastmatta på golvet och våtrumstapet på väggarna. Här finns wc, tvättställ samt dusch. 

Källarvåningen är fördelad på två inredda rum, hobbyrum, två matkällare, pannrum med fjärrvärmecentral. Det finns tvättstuga med tvättmaskin, torkrum och dusch. Separat dusch samt bastu (ej använd). Toalett med wc och tvättställ under trapp.

Läs mer hos ERA Mäklarbyrå Örnsköldsvik

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Elin Andersson
ERA Mäklarbyrå Örnsköldsvik
0660-29 44 42

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs