Suprabeam M6xr Multi-lampa är en mycket kraftfull lampa av väldigt hög kvalité som kan användas både som pannlampa och ficklampa med ett extra brett användningsområde, gör M6xr till en av de bästa kombinerade fick- och pannlampan på marknaden!

M6xr från Suprabeam är en universell ficklampa och pannlampa i ett. Med det bekväma pannbandet, kan M6xr användas som en mycket kraftfull och mångsidig pannlampa men kan lätt tas av från Quick release-pannbandet för att hållas i handen. Lampan kan även enkelt fästas på någon magnetisk yta med den inbyggda kraftfulla magneten i foten. Dessutom kommer M6xr med en stålklämma som kan användas till att fästa lampan i ett bälte eller ficka.

Elektronisk strömbrytare och dimning
Det elektroniska reglaget på Suprabeam M6xr, erbjuder extremt bekväm användning - både när den används som ficklampa eller pannlampa. Den elektronisk strömkontrollen medger snabb MAX POWER-funktion och samtidigt en avancerad dimningsfunktion.

M6xr är utrustad med en intelligent elektronisk strömbrytare, som gör det möjligt för dig att justera ljusnivån för just dina behov. Multilampan sparar och kommer ihåg inställningen för den senast använda ljusnivån, och återgår till denna genom ett kort tryck på strömbrytaren. Om du håller knappen intryckt i över 0,6 sekunder kommer ficklampan att lysa i MAX-läget. Ljusjusteringen aktiveras och kontrolleras genom att du först trycker in strömbrytaren i avstängt läge och håller den intryckt tills du får önskad ljusnivå.
Strömbrytaren är tillverkad i massiv gummi med extra friktionsgrepp, som ger dig den ultimata känslan och kontrollen i alla situationer.

Max= Maximal ljusstyrka (2000) lumen
Dimming= Steglös dimmer från 600 till 6 lumen

Vädertätad
M6xr är helt tät, vilket innebär att den är vattentäta ner till 1 meters djup. Detta säkerställer att multilampan kan bäras i alla väder, utan att du behöver oroa dig för att de skadas. Du får alltid professionell belysning, när du behöver det.

Finns även en modell med 600lm för 1095:-