Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

795 000 kr

2 rum58.8 m²
Månadsavgift
2 980 kr
Pris/m²
13 520 kr
Våning
3 av 3
Byggår
1965
lägenhet Gruvlyckan

Gruvgången 93

Här har ni en perfekt lägenhet som förstagångsköpare eller student! Denna lägenhet är inkluderad till att det 2020 planeras att byggas inglasade balkonger till de lägenheter som saknar balkong i föreningen. Väldigt lugnt och fint område där den yttre miljön är omplanerad och på så sätt skapar en harmonisk atmosfär att trivas i. Bostaden är välplanerad i sin planlösning och ger gott om garderober till förvaring. Vardagsrummet är beläget mot skogsparti utan insyn och har dubbeldörrar mot den franska balkongen samt ett mysigt burspråk. Ordentligt kök med plats för matgrupp vid fönster, även detta mot skogsparti. Hall med avhängningsmöjligheter och garderob. Helkaklat modernt duschrum med skjutpartier och golvvärme. Sovrum mellan kök och vardagsrum där rikligt med garderober och överskåp finns. Digitalt grundutbud med kanaler från Sappa ingår i avgiften och likaså en parkeringsplats med motorvärmare. Karlstad stadsnät erbjuds.

Två tvättstugor med tre tvättmaskiner vardera och torkrum finns i källarplan på Gruvgången 93. Mycket välskött förening där både anordnad lekplats, utegrupp och murad grill finns på innergården. Hobbyrum, gym, övernattningsrum för gäster, samlingslokal, källsortering etc. finns även detta i föreningen.

Gruvlyckan ligger ca 3,5 km från både centrum och Våxäs handelsområde och är ett av Karlstads mest natursköna områden, mellan husen finns nyrenoverade innergårdar med utemöbler och grönska. För barnen finns välutrustade lekplatser. Bra kommunikationer till Karlstads centrum och Bergviks köpcentrum med cykelvägar och bussförbindelser. Inom kort cykelavstånd befinner ni er vid Vänerns strand där bad erbjuds sommartid. Pizzeria och butiker finns inom området.

Flexibelt tillträde med möjlighet att flytta in inom kort.

Välkomna på visning!

Läs mer hos SkandiaMäklarna Karlstad

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Robert Boström
SkandiaMäklarna Karlstad
070-301 34 73

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs