Beställ på telefon 042-3110400 eller direkt på vår hemsida www.motorsweden.se

Leverans inom hela Sverige på normalt ca 1-3 arbetsdagar.

Prisvärd premiummodell

Dirtbike AGB37 125cc är modellen för dig som ställer lite högre kvar på din dirtbike och vill ha en riktigt bra hoj utan att det för den sakens skull ska behöva kosta en förmögenhet. Väldigt mycket dirtbike för pengarna helt enkelt. Byggd av välkända Apollo som under många är varit en av de största leverantörerna av dirtbikes till Europa.

Ram och Chassi

Ramen på dirtbike AGB37 är en mycket robust helsvetsad box-ram som dessutom är pulverlackerad för bästa tänkbara korrosionsskydd. Sitthöjden på 82cm gör att denna dirtbike även passar dig som är lite längre och som annars brukar ha problem med att få plats med knäna på en vanlig dirtbike som oftast har en sitthöjd på ca 72cm. Förstärkt nållagrad stålsving. 1170 mm axelavstånd gör att den är godkänd även för tävlingskörning enligt Svefis reglemente. Gedigen kedjestyrare på svingen och kullagrad kedjesträckare minimerar risker för att kedjan ska hoppa av under körning.

Bromsar och fjädring

Både bromsar och fjädring håller givetvis högsta klass på dirtbike AGB37. Skrivbromsar fram och bak med stålomspunna bromsslangar är standard liksom ventilerade bromsskivor. Kraftig Upside down gaffel fram och justerbar 320mm stötdämpare med perfekt dämpning bak gör att denna dirtbike även klarar riktig tuff körning på crossbanan.

Motor och växellåda

Luftkyld 4-takts motor av högsta kvalité med överliggande kamaxel och två ventiler ger Dirtbike AGB37 125cc överlägsen prestanda jämfört med andra dirtbikes i samma prisklass. 26mm kvalitetsförgasare samt effektavgassystem av fullflödes modell gör att motorn kan arbeta optimalt för att få ut maximal effekt. Den förstärkta växellådan är av klassisk modell med 4 växlar, 1:an ner och resten upp. Enkelt, lättkört och precis som det ska vara på en Dirtbike.

Motor: 125cc, 4-takt, 1 cylinder, luftkyld
Cylinder: 54mm x 54mm
Förgasare: PZ.26
Effekt: 8,5kw(11,56hk) / 9500 rpm
Startanordning: Kick
Växellåda: Manuell, 4-växlad, (01234)
Drivning: Kedja KMC 428
Ram: High strength Stålram med delar av polerad aluminium (6061)
Framdämpare: Orion X-gaffel med kraftiga fjäderben
Bakdämpare: Kraftig justerbar
Bromsar fram: Hydraulisk skivbroms,
Bromsar bak: Hydraulisk skivbroms,
Tankvolym: 3 L
Oljevolym: 1.1 L
Hjulstorlek: 12" bak, 14" fram
Hjulbas: 1170 mm (godkänd för tävling i Svefi)
Storlek: 165x75x91 cm
Sitthöjd: 82cm
Drevning:
Vikt: 67kg
Tändning: CDI
Tändstift: NGK