Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende Torre del Mar

-Strandnära lägenhet i vackra Torre del Mar

Välkomna till Costa del Sol och till underbara Torre del Mar där vi hittar denna strandnära lägenhet!

Den här fastigheten ligger endast 140m från stranden och strandpromenaden i Torre del Mar. Detta är ett område fullt av möjligheter, där man hittar alla typer av tjänster och service.

Bostaden är väldigt fräsch och är belägen på våning 5 av 6 och har mycket ljusinsläpp. Här finns 4 rum varav tre sovrum med inbyggda garderober, ett badrum med dusch, fullt utrustat kök med en liten patio som används som tvättrum och en balkong med mycket trevlig havsutsikt.

Bostaden säljs möblerad enligt inventarielista.

Samfällighetsavgift: 28 Euro / Mån.
Fastighetsskatt: 375 Euro / År.

Ett liv och boende i Torrox:
Att flytta till Spanien är populärt bland svenskar och det är många som drömmer om att flytta till ett varmare klimat. Torrox är en vacker stad i Andalusien som blivit allt populärare bland turister. Staden består av två delar och det är Torrox Costa och Torrox Pueblo. Torrox Costa är precis som det låter ett vackert kustområde med långa vita stränder och Torrox Pueblo präglas av vitkalkade hus och trånga gränder. I Torrox har du nära till allt du behöver för att trivas. Det tar endast 35 minuter att ta sig till Malagas flygplats med bil och dessutom har du nära till den idylliska byn Nerja som bara ligger 5 kilometer bort.

Köpa hus eller lägenhet i Torrox:
Letar du efter bostäder till salu på den spanska solkusten, Costa del Sol, kan Torrox vara något för dig. Du har nära till både stränder och shopping, dessutom finns det mycket aktiviteter i området. En av anledningarna till att många väljer att köpa hus eller lägenhet i Spanien är de exklusiva golfbanorna som finns runt om i landet. I Torrox är det en populär aktivitet bland både äldre och yngre och du har golfklubbar som Baviera Golf, Añoreta Golf och Parador Málaga Golf i närheten. För dig som flyttar med familj kan det vara bra att veta att det finns en svensk skola, cirka en timmes resväg bort, i Fuengirola. Skolan erbjuder utbildning upp till gymnasienivå.

Torrox erbjuder vacker natur och fina stränder:
I Torrox finns restauranger, stränder och shopping nära till hands, allt för att du och din familj ska få en trivsam vistelse. Andalusien har en otroligt vacker natur och befinner du dig i Torrox Pueblo kan du se den fantastiska bergskedjan Sierra Almijara som sträcker sig flera kilometer runt om staden. I Torrox Costa kan du njuta av den fina stranden Playa Ferrara. I närheten finns även fyren El Faro, som sträcker sig hela 39 meter över havet. Blir du hungrig eller vill shoppa så finns det både restauranger och butiker längs strandpromenaden Paseo Maritimo. Vill du passa på att upptäcka naturen i Spanien kan du gå en av de många vackra vandringsleder som finns runt om i närområdet.

Välkomna ned på visning med oss på HusmanHagberg Nerja!

Läs mer hos mäklaren

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Frida Sandström
HusmanHagberg Costa Blanca Syd/ Calida
+34 968178527

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs