Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende Nerja

-Stor insynsskyddad villa med pool i Nerja

Varmt välkomna till denna villa som är belägen i en lugnare del av Nerja. Härifrån är man nära alla typer av närtjänster och service 2,5 km från Balcon Europa och 2 km från närmaste strand.

Bostaden har behov av viss renovering och har en boyta om 146 kvm samt en tomt om 186 kvm. Bostaden har fyra våningar inklusive källarplan och disponeras enligt följande: Sju rum varav tre sovrum med A/C och tre badrum, ett stort kök och ett stort vardagsrum med skorsten. Här finns även en trevlig terrass med grill och utsikt över poolen.

Till slut kan man hitta en stor källare med mycket utrymme och ljusinsläpp som kan användas på olika sätt. Antigen som studio/lägenhet, eftersom den har 2 rum och även ett badrum med dusch och en dörr som går direkt till poolen och terrassen.

Fastighetsskatt: Ca. 700 Euro / År.

Ett liv och boende i Nerja:
Längs med spanska solkusten, Costa Del Sol, finner man Nerja. Här pågår vardagen i ett något lugnare tempo och från det lokala centrumet går det att ta sig till många härliga stränder. Staden ligger tio mil från Malaga och flyger man in från Sverige nås orten enkelt via bil, buss eller tåg från Malagas flygplats. Nerja är beläget mellan bergskedjan Sierra Nevada och Medelhavet, vilket skapar ett mikroklimat som bidrar till att temperaturen i området är något högre, jämfört med andra städer på solkusten. Den lokala bebyggelsen av hus är lägre i markhöjd, något som bidrar till ortens idylliska framtoning. Vi har flera villor och lägenheter till salu i Nerja om ni är intresserade av denna spanska pärla.

Köpa hus eller lägenhet i Nerja:
Med sitt varma klimat och härliga omgivning är Nerja den perfekta orten för den som söker både lugn och ro och roliga aktiviteter. I närområdet finns många möjligheter att spela golf på populära banor såsom Baviera Golf. I centrala Nerja finns rustika lägenheter och bara ett stenkast från centrumkärnan finner man nyproduktion och villor av hög standard. Många av bostäderna har en slående utsikt över Medelhavet och närliggande stränder. Det finns även möjlighet att bosätta sig i de charmiga bergsbyarna utanför Nerja. Costa Del Sol bjuder på oändliga möjligheter med närhet till både natur och storstadsliv, här bor även ett stort antal skandinaver.

Nära till golf, skidåkning och stränder i Nerja:
I Nerja finner man utsiktsplatsen Balcon de Europa, ett populärt landmärke som är en viktig symbol för staden. Här har besökarna milsvid utsikt över Medelhavet och det är lätt att bli trollbunden av havet. Under säsong pågår här flera kulturella event och platsen är en naturlig samlingsplats för ortens invånare. I trakterna kring Nerja finns ett stort utbud vackra stränder och fantastiska möjligheter för en runda golf och gourmetupplevelser. Äventyraren kan även utforska naturens egna skådespel i form av de spektakulära grottorna Cuevas De Nerja. Under vinter och vår kan skidfantasten ta sig till Sierra Nevada och utforska de många pister som Europas sydligaste skidort har att erbjuda. Nerja är en inbjudande ort och det perfekta valet för den som vill njuta av livet i en bostad i charmiga Andalusien.

Välkommen till HusmanHagberg, vi finns här för dig när du söker bostad i Nerja!

Läs mer hos mäklaren

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Frida Sandström
HusmanHagberg Costa Blanca Syd/ Calida
+34 968178527

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs