Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende Competa

-Prisvärd lägenhet på Costa del Sol

Varmt välkomna till Cómpeta, en ort mellan Torre del Mar och Nerja. Orten är känt för sitt vin och för dess vackra centrum som har magisk arkitektur. Här är man omgiven av trevliga restauranger, barer och de vackra bergen runtom.

Bostaden har en boyta om 63 kvm och är fördelat enligt följande: Fyra rum varav tre sovrum med inbyggda garderober, ett stort badrum och utrustat kök. Lägenheten har en balkong och pentry som används som tvättrum.

Bostaden säljs möblerad enligt inventarielista.

Samfällighetsavgift: 50 Euro / År

Ett liv och boende i Torrox:
Att flytta till Spanien är populärt bland svenskar och det är många som drömmer om att flytta till ett varmare klimat. Torrox är en vacker stad i Andalusien som blivit allt populärare bland turister. Staden består av två delar och det är Torrox Costa och Torrox Pueblo. Torrox Costa är precis som det låter ett vackert kustområde med långa vita stränder och Torrox Pueblo präglas av vitkalkade hus och trånga gränder. I Torrox har du nära till allt du behöver för att trivas. Det tar endast 35 minuter att ta sig till Malagas flygplats med bil och dessutom har du nära till den idylliska byn Nerja som bara ligger 5 kilometer bort.
I Torrox finns restauranger, stränder och shopping nära till hands, allt för att du och din familj ska få en trivsam vistelse. Andalusien har en otroligt vacker natur och befinner du dig i Torrox Pueblo kan du se den fantastiska bergskedjan Sierra Almijara som sträcker sig flera kilometer runt om staden. I Torrox Costa kan du njuta av den fina stranden Playa Ferrara. I närheten finns även fyren El Faro, som sträcker sig hela 39 meter över havet. Blir du hungrig eller vill shoppa så finns det både restauranger och butiker längs strandpromenaden Paseo Maritimo. Vill du passa på att upptäcka naturen i Spanien kan du gå en av de många vackra vandringsleder som finns runt om i närområdet.

Välkomna ned på visning med oss på HusmanHagberg Nerja!

Läs mer hos mäklaren

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Frida Sandström
HusmanHagberg Costa Blanca Syd/ Calida
+34 968178527

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs