Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende Mar Menor Golf Resort

-Modernt radhus på första parkett i Mar Menor

Är du på jakt efter att bo i ett golfparadis med slående vyer är detta ett boende du inte vill missa!
Välkommen till detta fina radhus som har en magisk vy över golfbanan. På den stora terassen som vetter ut mot golfbanan finns en jacuzzi där du kan vila ut efter en dag på banan.

Bostaden med sina ca 100 kvm är fördelat på två plan. Vi välkomnas ni i ett rymligt vardagsrum där vi hittar en soffgrupp, tv-möbel och en matplats med utsikt över greenen på hål 6.

Det öppna barköket har stilren färgsättning och är fullt utrustat. På detta plan hittar vi även ett av de två sovrummen som har ett bad en-suite och inbyggda garderober. Trappan upp tar oss till master bedroom med utgång till den härliga terrassen.

Precis intill bostaden finns ett poolområde, där du kan skaffa medlemskap mot betalning. Området är ett privat område med 24-timmars tillsyn.

La Manga är en 20 kilometer lång landtunga i den spanska regionen Murcia. Med sitt läge mellan saltvattenlagunen Mar Menor och Medelhavet bjuder La Manga på många långa sandstränder. Här lever du i ett klimat med omkring 320 soldagar per år, vilket gör det till en utmärkt plats att bosätta sig på om du är trött på Sveriges kyliga klimat och mörka månader.

Bostaden säljs möblerad enl. överenskommelse.
Tillträde enl. överenskommelse.

Välkommen på visning med HusmanHagberg

Läs mer hos mäklaren

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Gabriel Karleving
HusmanHagberg Costa Blanca Syd/ Calida
072-150 00 30

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs