Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende La Manga

-Lägenhet i udden av fantastiska La Manga

Varmt välkomna till denna moderna lägenhet som har ett läge som är helt oslagbart!

Bostaden som totalrenoverades år 2014 är belägen i området Aldeas de Taray Club och har ett yttre andalusiskt utseende. Lägenheter har tre rum varav två sovrum med inbyggda garderober och ett badrum med tvättmaskin. Köket är totalt utrustat med spis, ugn micro och diskmaskin vilket gör detta till det perfekta boendet för de som vill njuta av livet.

Nuvarande ägarna har installerat ett vattenfilter vilket har en låg miljöpåverkan. Möbler ingår enligt inventarielista och till bostaden finns ett förråd.

Fastighetsskatt (IBI): 200 Euro / År.
Samfällighetsavgift (Comunidad): 800 Euro / År.

I urbanisationen finns två poolområden och tennisbana. Det som gör detta område väldigt unikt är att man har tillgång till två olika hav; Mar Menor och Medelhavet, 600 meter respektive 170 meter från denna bostad.

La Manga är en 20 kilometer lång landtunga i den spanska regionen Murcia. Med sitt läge mellan saltvattenlagunen Mar Menor och Medelhavet bjuder La Manga på många långa sandstränder. Här lever du i ett klimat med omkring 320 soldagar per år, vilket gör det till en utmärkt plats att bosätta sig på om du är trött på Sveriges kyliga klimat och mörka månader. Denna landtunga, vars namn betyder just ärm på spanska, tillhör de två kommunerna Cartagena i söder och San Javier i norr. Res 75 kilometer i sydlig riktning för att nå staden Murcia med cirka 430 500 invånare, en kulturell stad med vackra byggnader. För resor till Sverige tar du dig enkelt till Murcia flygplats med egen bil eller taxi. Resan från La Manga till flygplatsen tar cirka 30 minuter.

Välkomna på visning med oss på HusmanHagberg!

Läs mer hos mäklaren

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Jenny Östman
HusmanHagberg Costa Blanca Syd/ Calida
076-947 35 35

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs