Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende Spanien

Villor belägna i ett lugnt område, Costa

Välkomna till soliga Costa Blanca och till denna fantastiska nyproduktionsprojekt!

Här ett nytt bostadsområde som består av fristående villor i den lilla byn Daya Vieja, i utkanten av Daya Nueva.

I denna lugna miljö hittar vi en uppsättning av 8 parhus byggd av högsta kvalitet. Husen har alla 3 sovrum, 2 badrum och en toalett. Villorna har tomter om ca 172kvm, privat parkeringsplats och privat pool. Arkitekturen blandar det moderna och en typisk spansk medelhavsstil vilket skapar en mysig atmosfär. Här har man noggrant valt material av superkvalitet. Man kan även bygga till en källare mot en extra kostnad.

Daya Vieja ligger i provinsen Alicante. Det är en lugn och mysig by som har utmärkt kommunikation till närliggande städer genom AP-7. Byn har några matbutiker och nödvändigheter men man hittar de flesta i Daya Nueva och San Fulgencio som ligger 5 minuter bort med bil. Inom 10 minuter når man stränderna i Guardamar och Torrevieja, eller Alicante flygplats på 30 minuter.

Detta är ett utmärkt val för dem som försöker förena avslappning, lugn och fritid.

Priser från 250.000 Euro. Bostäderna är beräknad klara December 2019.

Om du letar efter långa stränder med gyllene sand har du kommit rätt. I närliggande Santa Pola finns det nämligen en rad olika stränder, till exempelvis Gran Playa som sträcker ut sig över 1084 meter. Om du vill uppleva annan natur kan du med fördel besöka det stora naturreservatet Las Salinas med sina vila fåglar och flamingos. Ett annat tips att ta en tur till Cabo de Santa Pola där kan du njuta av spektakulär utsikt från fyren Atalayola Watchtower. Santa Pola Aquarium är ett måste om du åker med familjen. Det är ett akvarium som ligger mitt i den lilla staden. Här hittar du bland annat hajar och sjöhästar.

Välkomna ned på visning med oss på HusmanHagberg!

Läs mer hos mäklaren

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Gabriel Karleving
HusmanHagberg Costa Blanca Syd/ Calida
072-150 00 30

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs