Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende Portugal

Villa utanför Portimão

Referens: ALG2093
Helt renoverad enplansvilla med panoramautsikt över bergen och det omgivande landskapet och har optimal solexponering i alla rum.
Bostaden har 3 sovrum, 3 badrum ensuite, 1 gäst badrum, vardagsrum med eldstad, matsal, fullt utrustat kök, skafferi, tvättstuga, terrasser med täckt grillplats, pool och carport. Möblerad och utrustad med luftkonditionering, golvvärme i badrum, elektriska radiatorer, dubbelglas av PVC, elektriska fönsterluckor, solpanel och elektriska markiser i vardagsrummet och köktserrasser.
Bara 10-15 minuter med bil från shoppingmall, Portimão centrum, Praia da Rocha eller stranden i Alvor.
Vardagsrummet, köket och sovrummet har direkt tillgång till det yttre området som är mycket välskött med omgivande terrasser, pool och vackra anlagda mogna trädgårdar med automatisk bevattning och belysning som erbjuder massor av avskildhet.
Från poolterrassen finns också ett täckt område som är idealiskt för uteservering eller för att sätta en grill och från ingången finns en carport för att parkera bilen i skuggan.
Det säljs möblerat och utrustat.

Vänligen notera att det angivna priset är i SEK och är en omräkning från bostadens ursprungliga valuta EUR.
Då valutakursen är dynamisk och förändras med tiden kan detta medför en valuta differens.
Ni kan se korrekt pris i Euro på vår hemsida.

Som svensktalande fastighetsmäklare i Portugal erbjuder vi personlig visning som lotsar dig genom köpprocessen och er etablering i Portugal. Vi är sedan drygt 25 år licensierad och auktoriserad mäklarbyrå med mäklarlicens i Portugal och talar svenska, portugisiska och engelska för att underlätta för de svenskar som önskar bosätta sig här nere.

Som den största mäklarfirman på portugisiska fastigheter med fokus mot den nordiska marknaden har vi tillgång till i princip samtliga fastigheter till salu i Portugal och vi har därför som målsättning att finna rätt fastighet till rätt pris för våra nordiska kunder. Vårt arbetsområde sträcker sig från storstadsregionen, Lissabon med omnejd, Cascais, Estoril och norrut mot Silverkusten genom Alentejo och söderut med hela Algarves kustremsa med kontor i bla Lagos, Portimao, Carvoeiro, Albufeira, Vilamoura, Tavira mfl. Förutom kontoret i Stockholm har vi 12 mäklarkontor kontor i Portugal. Vårt huvudkontor ligger centralt i Estoril, 30 minuter utanför Lissabon.

Välkomna ner och besök oss.

PortugalMäklarna

Portugal: Estoril Garden -Av Aida Bloco 1, Loja 111 P-2765-187 Estoril

Sverige: Stureplan 4 c, 4tr 114 35 Stockholm

Inger Söderlund +351 911 150 535 +46 707 631035 +46 8 463 1035

Övriga kontor : Stockholm, Lissabon, Estoril, Cascais, Lagos, Portimão, Vilamoura, Tavira, Carvoeiro, Ferragudo, Albufeira, Loulé, Olhão, Ericeira, Madeira, Alentejo, Porto mfl

Läs mer om objektet hos mäklaren

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Inger Söderlund
PortugalMäklarna AB
070-763 10 35

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs