Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende Spanien

Villa i Finestrat, Alicante

Vi presenterar detta nya projekt med 12 lyxiga villor med ett fantastiskt läge i Finestrat.

På tomter mellan 393 - 517 kvm har vi dessa moderna villor på 137 - 147 byggda kvm med privat pool och takterrass. Varje villa består i ett ljust vardagsrum med ett kök i amerikansk stil, tre rymliga sovrum med inbyggda garderober och tre kompletta badrum varav två en-suite. Alla villorna är fördelade på två våningar och har tillgång till takterrassen genom trappan i huset. Villa nummer 1 och 12 kan ha ett sovrum på första våningen.

Bostaderna levereras med vitvaror i köket, installerad luftkonditionering med ledningar, automatisk skjutdörr för parkering, larmsystem för hemmet, privat pool, privat takterrass och laddningsplats för elbil på tomten.

Här har du ett utmärkt läge där utsikten över Medelhavskusten och staden Benidorm är enastående. La Marina Shopping Center, alla dess bekvämligheter, restauranger och kaféer ligger några minuter bort samt Poniente-stranden och Benidorms centrum. Det finns en mycket bra förbindelse med AP7 och N332 så att du kan nå platser som Calpe och Altea i norr eller Villajoyosa och Alicante i söder på en kort bilresa. Alicante flygplats ligger mindre än 40

Mer info finns hos Serneholt Estate

Välkommen på visning

  • Kontakta annonsören för visningstider

Ansvarig annonsör

Fredrik Serneholt
Serneholt Estate
+34 951560933

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs