Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende Spanien

Villa i Aguilas, Murcia

Vi presenterar dessa välbyggda moderna villor nära havet och golfen. Det finns tre friliggande villor med tre sovrum och tre badrum fördelade på två våningar och byggda på tomter på 420 - 431 kvm.

På bottenvåningen finns ett ljust vardagsrum med sitt kök i amerikansk stil, ett rymligt sovrum med inbyggd garderob och ett komplett badrum. Från vardagsrummet och sovrummet har du tillgång till terrassen, poolen och trädgården.

På första våningen har vi de två återstående sovrummen med inbyggda garderober och privata badrum. Från båda sovrummen har du tillgång till en solig terrass med gott om plats för terrassmöbler, solstolar, jacuzzi och naturligtvis fantastisk utsikt över området och Medelhavet.

Villorna levereras med larmsystem, installerad luftkonditionering via kanaler, duschsväggar och golvvärme i badrum, färdig trädgård, privat pool och parkeringsplats på tomten.

Mar de Pulpi är en medelhavsby vid havsstranden där du kan bo, spendera din semester eller investera i. Ett lugnt läge i en spektakulär naturmiljö med alla dagliga tjänster och utmärkta idrottsanläggningar inom komplexet, som har bland annat restauranger, stormarknad och eget sportscenter. Några meter från stränder

Mer info finns hos Serneholt Estate

Välkommen på visning

  • Kontakta annonsören för visningstider

Ansvarig annonsör

Fredrik Serneholt
Serneholt Estate
+34 951560933

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs