Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende Vilamoura | Algarve

Vilamoura | Algarve

Villa med pool och fantastisk utsikt över golfbanan i ett lyxigt bostadområde i Vilamoura. Villan är designad av den berömda portugisiska arkitekten Vasco Vieira som inspireras av magnifika utsikter, solens exponering och vackra landskap. Fastigheten består av två våningar och en rymlig källare med utgång till garaget och framsidan.

I källaren finns ett garage med plats för två bilar, möjlighet att bygga ett gym, ett biografrum, ett sovrum med ett fönster för att få in naturligt ljus. I källaren finns ventilation installerat samt en tvättstuga.

Bottenvåningen består av en rymlig hall, med öppen planlösning med det fullt utrustade köket och vardagsrummet som har en öppen spis som hänger ifrån taket som är ca 5 meter högt. Det finns även ett sovrum med tillhörande badrum. Det är glasdörrar ut mot det härliga trädäcket med saltvatten pool och en jacuzzi. På väggen finns även ett vattenfall som styrs med en fjärkontroll. Här finns det även plats för att göra ett extra sovrum.

På första våningen finns ett servicebadrum,ett sovrum med tillhörande badrum. Mastersviten är rymlig och har ett eget badrum och en stor garderob som man kan gå in i. Båda sovrummen har gott om ljus, utgång till terrass och en magnifik panoramautsikt över golfbanan.

Fastigheten har ett helt perfekt läge i Vilamoura med en tomt som är mycket privat med lite insyn. Trädgården är vacker och har konstgräs av bästa kvalite. Villan har alarmsystem och övervakningskameror inne och utanför huset. Alla rummen har luftkondtionering och det finns golvvärme i golvet och på taket finns det solpaneler. Det finns möjlighet att göra om taket till en takterrass med avlägsen havsutsikt.

Villan ligger endast 9 minuter ifrån Vilamouras magiska stränder, 2 minuter ifrån golfbanan, 8 minuter ifrån Internationella skolan i Vilamoura och 30 minuter ifrån Faro flygplats.

Information angående bostadens pris
Vänligen notera att det angivna priset är omräknat från bostadens ursprungliga valuta till svensk krona (SEK). Detta kan medföra variationer beroende på att valutakursen förändras med tiden. Följ länken till Fastighetsbyrån för mer information om bostaden och för att se pris i korrekt valuta

Läs mer hos Fastighetsbyrån Algarve-Albufeira/Vilamoura

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Janni Andersson
Fastighetsbyrån Algarve-Albufeira/Vilamoura
+351 962542006

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs