Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende Vilamoura | Algarve

Vilamoura | Algarve

Beläget i Algarves gyllene triangel, 20 minuter väster om Faro flygplats kommer Vilamoura World att börja bygga sitt projekt i september 2017, med 80 nya radhus i centrala Vilamoura. Algarve är en av Europas mest populära turistregioner. Det finns utmärkta förbindelser med resten av Europa från Faro flygplats.

Projektet kallas Central Vilamoura och kommer bli ett bostadsområde som kännetecknas av hög kvalitet och exklusivitet. Det kommer att ligga i inhägnat condominium som ligger inom gångavstånd från Marinan, stranden, tennis och golf banorna samt många resturanger och matbutiker. Garage med plats för två bilar.

Husen kommer att byggas väldigt moderna med stora ljusa glasfönster för så mycket ljus insläpp som möjligt. Det kommer finnas två sovrum med badrum, ett fullt utrustat modern kök med vardagsrum med tillgång till den östra eller väst liggande terrassen. Radhuset har även sin egna trädgård. I området kommer det finnas ett gemensamt poolområde samt vackra trädgårdar.

Information angående bostadens pris
Vänligen notera att det angivna priset är omräknat från bostadens ursprungliga valuta till svensk krona (SEK). Detta kan medföra variationer beroende på att valutakursen förändras med tiden. Följ länken till Fastighetsbyrån för mer information om bostaden och för att se pris i korrekt valuta

Läs mer hos Fastighetsbyrån Algarve-Albufeira/Vilamoura

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Janni Andersson
Fastighetsbyrån Algarve-Albufeira/Vilamoura
+351 962542006

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs