Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende Vilamoura | Algarve

Vilamoura | Algarve

Lyxig modern villa belägen i Vilamoura endast 5 minuters promenade ifrån Marina. Inom 5 minuter med bil har du 5 olika golfbanor, vackra stränder, restauranger, matbutiker och alla andra bekvämligheter. Huset har tre våningar och en tomt på 601 kvm, entren erbjuder en stor garage uppfart med plats för 3 bilar.

Utomhus finns en rymlig pool och en trädgård med konstgräs, så att det ska vara lätt att sköta. På terrassen finns det även inbyggt ett BBQ område och plats för både utomhusmöbler och solsängar.

Källaren består av ett rymligt sovrum som har ett privat badrum och inbyggda garderober. Det finns även en korridor som har inbyggda diskreta garderober för att optimera plats för förvaring. Ett stort utrymme utnyttjas som spel/tv rum, källaren får in mycket ljus från de stora fönsterna.

Bottenvåningen har en stor entre och hall som leder vidare in mot det rymliga vardagsrummet och matsalsdelen med öppen spis. Ett fullt utrustat kök som har direkt tillgång till den härliga terrassen och poolområdet. Det finns även ett sovrum med privat badrum med dusch och inbyggda garderober. Det finns även ett gästbadrum.
Första våningen har tre sovrum, alla har inbyggda garderober och två av dem har även tillgång till en härlig terrass med utsikt.

Ett mysigt trevånings hus med mycket naturligt ljusinsläpp och bra materialval. Perfekt som familjebostad eller som investeringsmöjlighet.

Information angående bostadens pris
Vänligen notera att det angivna priset är omräknat från bostadens ursprungliga valuta till svensk krona (SEK). Detta kan medföra variationer beroende på att valutakursen förändras med tiden. Följ länken till Fastighetsbyrån för mer information om bostaden och för att se pris i korrekt valuta

Läs mer hos Fastighetsbyrån Algarve-Albufeira/Vilamoura

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Lina Åsard
Fastighetsbyrån Algarve-Albufeira/Vilamoura
+351 965149661

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs