Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende West Nerja

Välplanerat hus med fantastiska vyer

Ett välplanerat hus som håller mycket hög standard. Från trädgården har du en fantastisk utsikt över Nerja, Medelhavet och bergen. Villan omges av trädgårdar med terrasser, blommor och buskar. Till vänster finns en trappa upp till takterrassen med utsikt över havet och bergen, därefter ser du jacuzzin omgiven av växter samt ett område där du kan koppla av i kvällssolen. Längre in i trädgården finns den härliga uppvärmda poolen med en solterrass på ena sidan och med fin utsikt över Punta Lara och bergen bakom. Bredvid poolområdet har du mer grönområden, ett kontor med eget badrum som lätt kan omvandlas till ett fjärde sovrum, en verkstad och tillgång till garaget som rymmer en bil.

När du kommer in i huset, genom de två dubbelglasade dörrarna, kommer du till en elegant salong med en eldstad. Vidare leds man upp till sovrummen och den bakre korridoren med en garderob. Från den bakre korridoren kommer du sedan till tvättstugan som leder in till köket som är möblerat i vackert trä och har utsikt över Nerja & Medelhavet. Tvättstugan och köket erbjuder tillsammans två ugnar, två mikrovågsugnar, en spis, kylskåp, en diskmaskin, integrerad tvättmaskin och torktumlare.
Från vardagsrummet kommer du till en inre hall som leder till de tre stora sovrummen, alla med inbyggda garderober, dubbla fönster och takfläktar. Det största sovrummet har eget badrum.

Detta är ett fantastiskt hus med bl. a centralvärme, luftkonditionering i vardagsrummet och vattenfilter för rening och uppmjukning av vattnet. Det finns en privat vattentank och solpaneler.

Läs mer hos Mäklarringen - Costa del Sol

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Mark Walker
Mäklarringen - Costa del Sol
+34 952936533

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs