Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende Vale do Garrão | Almancil | Algarve

Vale do Garrão | Almancil | Algarve

Radhus med 2 sovrum och lyxig interiör

Utsidan av detta radhus avslöjar inte vad insidan har att erbjuda. Under 2009 totalrenoverades fastigheten invändigt och renoverades med en något modifierad planlösning som skapade mer yta i vardagsrum och större förvaringsutrymme.

Högkvalitativa material har använts, genomgående solida trägolv och trädäck har lagts på terrasser och uteplats och alla markiser har sensorer för automatisk växling under olika väderförhållanden. Köket har högkvalitativ utrustning och alla vitvaror är från Miele.

Entréhallen leder till det rymliga vardagsrummet och matsalen med en skjutdörr i glas som öppnas mot väst där det finns en rymlig uteplats med inbyggd grill och matplats. Två vackra sovrumssviter ligger på första våningen där båda rummen har egen balkong och markis.

Den andra våningen består av en mezzanine som för närvarande används som kontorsrum med tillgång till takterrassen, på takterassen finns det även möjlighet att installera en jacuzzi.

Detta speciella radhus utgör inte bara ett underbart hem utan är belägen på en utmärkt plats med närhet till de fantastiska stränderna i Ancão (ca 2 km bort) och fem minuters bilresa till Almancil samt de utmanande golfbanor i Quinta do Lago och Vale do Lobo.

Information angående bostadens pris
Vänligen notera att det angivna priset är omräknat från bostadens ursprungliga valuta till svensk krona (SEK). Detta kan medföra variationer beroende på att valutakursen förändras med tiden. Följ länken till Fastighetsbyrån för mer information om bostaden och för att se pris i korrekt valuta

Läs mer hos Fastighetsbyrån Algarve-Albufeira/Vilamoura

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Christer Hellman
Fastighetsbyrån Algarve-Albufeira/Vilamoura
+351 926780839

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs