Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende Turkiet

Välbelägen Lgh i ISTANBUL

Objekt-ID IST-395

3 Bra anledningar att köpa;
• Överkomliga priser
• Separerade sociala anläggningar för kvinnor och män
• Nära tunnelbanestationen

Prisvärd lägenhet ligger i Zeytinburnu, Topkap. Denna region är omgiven av historiska platser, stora transportanläggningar och många sociala bekvämligheter som du behöver. På grund av E-5 motorväg, sjöbuss, tunnelbana och Eurasiatunneln kan du nå hela regionen härifrån. Zeytinburnu har nyligen blivit ett utvecklingsområde med investeringar och nya varumärkesprojekt.

Istanbul lägenheten till salu ligger i närheten av transportfaciliteter som busstation, tunnelbana, spårvagn och havsbuss och stora axlar som TEM, E-5 och Marmaray. Lägenheterna ligger 3 minuter till tunnelbanestationer, 4 minuter till Marmaray, 5 minuter till Avrasya, 17 minuter till köpcentret MetroPort, 8 minuter till Kale Outlet köpcentrum, 6 minuter till köpcentret Forum Istanbul, 10 minuter till Galata Bridge, 5 minuter till do Bakrköy, 17 minuter till Atatürk Airport, 3 minuter till Bakrköy, Edirnekap, Axis Shopping Mall, 7 minuter till Koç University Hospital, Yldz Tecnique University, Yeniyüzyl University, stinye University och Topkap Palace, 5 minuter till Kapal Çarofya, 7 minuter till Ayas och Sultanahmet. Lägenheter ligger också 37 minuter till den internationella flygplatsen i Istanbul och 16 minuter till kustparken.
Vi på Antalya Homes rekommenderar att Ni kommer till Turkiet och på plats ser våra fastigheter.Vi ser till att ni får all information som behövs innan ni väljer att åka ner till Turkiet för att titta på fastigheterna på plats.Vid visningen av fastigheterna lägger vi fram både positiva och negativa sidan av fastigheterna.

INTRODUKTION:
Er mäklare kommer att träffa Er och Ni kommer få möjligheten att tillsammans prata om den planerade visningen samt få information om hur det går till att köpa fastighet i Turkiet.

FASTIGETSVISNING:
Vi börjar alltid med en sightseeing av de olika områdena för att kunna ge Er heltäckande information. När ni valt ert område fokuserar vi på att visa er fastigheter utifrån era önskemål (budget, storlek etc.).

KONTRAKT:
Det är absolut inget köptvång under våra visningsresor. Vi vill inte att våra kunder ska ta ett förhastat beslut. Om det blir så att ni köper en fastighet direkt utav oss, så skriver vi ett kontrakt mellan Er och vårt byggföretag. Därefter betalas en handpenning och vi kommer fram till en avbetalningsplan som är räntefri och bekväm för Er.

Vi kommer visa Er den lagliga sidan av att köpa fastighet i Turkiet. Vi kommer se till att göra Er köpprocess så enkel som möjligt och se till att ni får full uppmärksamhet och hjälp under och efter köpprocessen.

Bästa prisgaranti & Fastigheter säljs alltid med garanti.

Pool finns Balkong / Uteplats Hiss finns Parkering Nyproduktion Lägenhet Nära till: golf, bad, storstad, skidbacke
Läs mer hos Antalya Homes Emlak A.S

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Antalya Homes Emlak A.S
Antalya Homes Emlak A.S
+90 5322124590

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs