Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende Spanien

Torrevieja - Costa Blanca

I Torrevieja finner du denna underbara penthouse-lägenhet. Lägenheten disponeras med tre sovrum, två badrum, vardagsrum och kök i öppen planlösning. Bäst av allt är att lägenheten har en privat takterrass på 24 kvm! Här kan man njuta till fullo med goda vänners lag i kombination med allt som är gott med Spanien och värmen.
Som ägare till denna underbara lägenhet så kommer ni ha en egen parkeringsplats och tillgång till en härlig gemensam pool för de lata dagarna som man inte vill gå ner till stranden. Lägenheten är belägen i ett lugnt område med närhet till havet, restauranger och faciliteter.

Torrevieja är en underbar stad i provinsen Alicante med ca 100,000 invånare. Torrevieja har länge varit det självklara valet för skandinaver som söker sig till solen, med sin närhet till Alicante flygplats och sina vackra och populära badstränder. Torrevieja har något att erbjuda alla då den bjuder på en härlig mix av sol, kultur, uteliv och golf. För den golfintresserade finns ett flertal populära golfbanor bl.a. Las Colinas golf utsedd till Spaniens bästa golfbana 2016 och 2017. Här finns även fyra spännande vindistrikt med arrangerade guidade turer som avslutas med provsmakning.

Välkommen ned för visning

Läs mer hos Notar Costa Blanca
Ritning

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Thobias Andersson
Notar Costa Blanca
070-350 03 89

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs