Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende Torre La Mata | Torrevieja

Torre La Mata | Torrevieja

En helrenoverad lägenhet belägen i det populära Torre-la-Mata området. Bostaden ligger mitt emot en av Torreviejas finaste parker "Parque Aromatico".
Lägenheten har ett nytt badrum, nytt kök och nytt golv och har en trevlig skandinavisk design med några hemtrevliga detaljer. Balkongen är rymlig och ligger i sydostläge, härifrån kan man njuta av en fantastisk, öppen utsikt mot medelhavet, La Mata och parken.
Det finns ett stort gemensamt poolområde bakom byggnaden därifrån det finns också en fin utsikt båda på saltsjön och Ciudad Quesada samt medelhavet. Poolen har tre olika nivåer och en gräsmatta runt omkring där man kan ta det lugnt under sommaren.
Från bostaden har man gångavstånd till barer, restauranger och en stor matbutik allt inom 10 minuter till fots medan den fina La Mata stranden är 15 minuters gångavstånd bort.

Information angående bostadens pris
Vänligen notera att det angivna priset är omräknat från bostadens ursprungliga valuta till svensk krona (SEK). Detta kan medföra variationer beroende på att valutakursen förändras med tiden. Följ länken till Fastighetsbyrån för mer information om bostaden och för att se pris i korrekt valuta

Läs mer hos Fastighetsbyrån Torrevieja
Ritning

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Cecilia Burhagen
Fastighetsbyrån Torrevieja
+34 672120774

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs