Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende Spanien

Takvåningar i Succén Res. Oasis Beach XIII

I det härliga området El Raso tar ett nytt område med bungalows samt lägenheter form. Samtliga bostäder har vy mot pool och innergård. Markplan erbjuder er stora trädgårdar med terrass, mellanvåning stor balkong mot innergården och takvåningarna erbjuder rymliga balkonger samt stor takterrass med gott om plats för utemöbler och grill och med utsikt mot den fantastiska grönskande innergården.Erbjudande! Vi på Lotus Fastigheter erbjuder våra kunder för nybyggnation ett komplett möbelpaket innehållande div. möbler, vitvaror samt luftkonditionering. Mycket hög standard med 2 sovrum samt 2 badrum med golvvärme som standard. Den öppna planlösningen är byggd i modern stil med öppet kök mot det rymliga vardagsrummet med utgång till den fina terrassen.
Urbanizaciónen är belägen i det populära området El Raso och erbjuder stort poolområde, lekplats och en stor innergård att njuta av solstrålar över 320 dagar om året.
Här bor ni i ett naturskönt område med närhet till vackra naturreservat samt endast några minuter i bilen till Guardamar del Seguras vackra sandstränder och intill Torrevieja samt promenadavstånd till den populära Citron marknaden på söndagar.

Mer info finns hos Lotus Properties

Välkommen på visning

  • Kontakta annonsören för visningstider

Ansvarig annonsör

Ali Shafei
Lotus Fastighetsförmedling
+34 695810288

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs