Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende Spanien

Taklägenhet i Estepona, Malaga

Detta duplex takvåning ligger i en populär urbanisering med gemensamma mogna trädgårdar, terrasser och en pool, belägen på en av de bästa platserna i bostadsområden som den tillhör: i den sydligaste byggnaden; Därför har dess söderläge avtäckta terrasshavsutsikt, bara något störd av byggnaderna i marinan.
Platsen är utmärkt för dig som vill vara inom gångavstånd till marinan, där du kan njuta av en mängd olika vattensporter, förtöja din yacht eller helt enkelt njuta av det mångsidiga materbjudandet och underhållningen som finns i detta livliga och mycket internationella samhälle. Du är också bara en trevlig promenad längs strandpromenaden till Gamla stan, med dess smala gator dekorerade med välskötta blomkrukor, charmiga torg och dolda fontäner. Bara en kort bilresa bort till Puerto Banús och Marbella och cirka femtio minuter till flygplatsen i Málaga.
När vi går till fastigheten till höger har vi ett fullt utrustat kök med Siemens apparater och en tvättstuga. Till vänster finns ett stort L-format vardagsrum där du kan gå till huvudterrassen, som har dörrar från golv till tak med elektriska persienner. Det finns en matplats som också drar nytta av ljuset som strömmar in genom terra

Mer info finns hos Serneholt Estate

Välkommen på visning

  • Kontakta annonsören för visningstider

Ansvarig annonsör

Fredrik Serneholt
Serneholt Estate
+34 951560933

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs