Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

1 749 000 kr

4 rum100 m²
Land
Spanien
Byggår
1996
Biarea
40 m²
utlandsboende Stort Radhus i Playa Flamenca

Stort radhus i playa flamenca

3 sovrum - 2 badrum - trädgård - takterrass - pool - nära strand

Stort radhus i Orihuela Costa i Residential Laguna II, helt slutet och privat med utsikt över poolen med gröna områden för att njuta av ett trevligt bad. Urbaniseringen ligger några meter från Floridaskolan och den svenska skolan också mycket nära kommersiella områden som Carrefour och köpcentret Zenia Boulevard.

Huset har orientering och söderut eftersom det har ingång genom två områden, direkt ingång till poolen från trädgården och huvudentrén, som har en trädgård på 40 m2 och en stor veranda med utsikt över poolen.

På bottenvåningen har den en trädgård på 40 m2 med en stor veranda, inuti ett stort vardagsrum med ett stort kök, en toalett och en stor uteplats med förråd på utsidan och en toalett, på första våningen har vi 2 rymliga rum med inbyggda garderober och två kompletta badrum, och på sista våningen 1 dubbelrum med grill och ett soligt solarium att njuta av med vänner eller familj. Möblerna ingår till stor del i priset, vi kan lyfta fram kvalitetsmöbler och apparater med liten användning.

Playa Flamenca är ett lugnt bostadsområde, icke-kommersiellt, men nära till alla nödvändiga semesteranläggningar, golf, tennis, vattensporter, vattenparker, och go-cart, orten tilltalar även de som älskar att gå på kulturella helgdagar, eller de som vill hyra en båt, för dem som vill spela golf eller ha en rolig semester med familj och barn i solen.
Här finns det en svensk förskola som är mycket uppskattad bland permanent boende och varje lördag, året runt är det en stor och trevlig marknad som lockar flera besökare, just på grund av det gedigna utbudet och trevliga stånds innehavare.

Vattensporter är väldigt populärt här, självklart kan du hyra de allra mesta om du inte äger surfingbräda själv. Kanske vill du hyra en båt över dagen? Det är fullt möjligt här.
Den fantastiska palmkantade strandpromenaden är en idealisk plats att gå på en kvällspromenad. Aktiviteter som kan avnjutas i Playa Flamenca inkluderar tennis, vattensporter, ridning och fiske

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Läs mer om objektet hos mäklaren

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Oskar Peterson
Hansson & Hertzell Fastighetsbyrå
+34 634044970

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs