Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende Torrevieja - Torrevieja

Stort radhus i bra skick och terrasser med

I Torre La Mata kan vi med glädje visa er detta stora radhus med gott om yta för både en och två familjer att njuta av allt som Spanien har att erbjuda. Bostaden är i tre plan och har totalt fyra sovrum, tre badrum, två kök, två vardagsrum samt underbara uteplatser både i markplan, övre plan samt en härlig takterrass med utsikt över närområdet samt Medelhavet. Bostaden är mycket välskött och delvis renoverat under dom senaste åren, så här behöver man inte fixa utan kan direkt flytta in. På tomten finns plats att parkera bil och till samfälligheten tillhör även ett gemensamt poolområde att svalka sig i.

Bostaden ligger bra beläget med gångavstånd till allt som man kan önska sig, oavsett om man är här på semester eller permanent. Inom ett par minuters promenad finner man apotek, livsmedelsbutiker, ett stort utbud av restauranger och barer, banker och all övrig service som kan behöva. Närmaste strand är La Mata-stranden och den nås på cirka 10 minuters promenad. Torrevieja med omnejd erbjuder nöjen för hela familjen och alla åldrar så som golf, bowling, bio, shopping och strandhäng.

Så för den som söker bostad att kunna hyra ut eller med goda ytor för många personer, kontakta oss idag för visning av denna bostad. Ni kommer inte att ångra er.
Välkommen hem.

Läs mer hos SkandiaMäklarna Torrevieja

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Paulina Sundqvist
SkandiaMäklarna Torrevieja
+34 684129737

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs