Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende Parhus i Playa Flamenca

Stort parhus i playa flamenca

3 sovrum - 2 badrum - trädgård - terrass - pool - parkering

Husen är belägna över två våningar och består av 3 sovrum och 2 badrum, ett fint vardagsrum och matsal och ett mycket funktionellt kök med ett praktiskt tvättstuga. Den privata trädgården är tillräckligt stor för att parkera bilen på tomten, även om det finns tillräckligt med utrymme för att lämna den precis framför huset och terrängen. Alla grannar delar en vacker gemensam pool med relax och solbad.

Playa Flamenca är ett lugnt bostadsområde, icke-kommersiellt, men nära till alla nödvändiga semesteranläggningar, golf, tennis, vattensporter, vattenparker, och go-cart, orten tilltalar även de som älskar att gå på kulturella helgdagar, eller de som vill hyra en båt, för dem som vill spela golf eller ha en rolig semester med familj och barn i solen.

Här finns det en svensk förskola som är mycket uppskattad bland permanent boende och varje lördag, året runt är det en stor och trevlig marknad som lockar flera besökare, just på grund av det gedigna utbudet och trevliga stånds innehavare.
Vattensporter är väldigt populärt här, självklart kan du hyra de allra mesta om du inte äger surfingbräda själv. Kanske vill du hyra en båt över dagen? Det är fullt möjligt här.
Den fantastiska palmkantade strandpromenaden är en idealisk plats att gå på en kvällspromenad. Aktiviteter som kan avnjutas i Playa Flamenca inkluderar tennis, vattensporter, ridning och fiske.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Läs mer om objektet hos mäklaren

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Oskar Peterson
Hansson & Hertzell Fastighetsbyrå
+34 634044970

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs