Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

3 251 200 kr

4 rum172 m²
Land
Spanien
Byggår
2005
Biarea
22 m²
utlandsboende Nueva Andalucia, Marbella, Costa del Sol

Rymligt och modernt radhus i Nueva Andalucia

Rymligt och modernt radhus som är beläget i ett trevligt bostadsområde i Nueva Andalucia mellan Aloha och Los Naranjos. Ett bra tillfälle att köpa ett radhus med bra standard och generös storlek till ett attraktivt pris 325 000 EUR i golfdalen. Området har ett naturskönt och exklusivt läge med närhet till sjö- och naturområdet Lago de Las Tortugas.

I entréplan möts man av en ljus och generös salong med gott om plats för både soffgrupp och matplats - härifrån har man direkt utgång till en upphöjd terrass i soligt läge mot syd. En trappa upp finns 2 sovrum som båda har egna badrum - dessutom är huvudsovrummet extra rymligt med walk-in garderob. Från entréplan leder en trappa ned till den inredda källarvåningen som har en stor salong med plats för både en generös soffgrupp och säng. Perfekt utrymme för familj med ungdomar eller som gästvåning då det även finns eget badrum i källaren. I källarplan finns även en rymlig tvättstuga med arbetsbänk där det även finns plats för extra förvaring. Radhuset har en modern standard med kök som har öppning mot vardagsrummet, öppen spis, 4 badrum i kakel och marmor samt sandfärgade golv i klassisk marmor i hela radhuset.
Från terrasen har man direkt access till en stor och härlig tropisk trädgård med tillhörande poolområde.

Nueva Andalucia - Marbella

Bostadsområdet ligger i närheten av golfbanorna Las Brisas, Aloha och Los Naranjos Golf som är några av de mest berömda banorna på Solkusten. I det pittoreska området Aloha Pueblo finns flera trevliga lokala restauranger (inom 1800 m). Området är beläget 5300 m från den världsberömda marinan Puerto Banus i Marbella med ett omfattande utbud av restauranger, nöjesliv, strandliv och exklusiva butiker. Här finns även en härlig strand och en strandpromenad som leder till flera underbara stränder hela vägen in till gamla stan i Marbella.

Svenska Mäklargruppen kan förmedla i stort sett all nyproduktion av moderna bostäder på spanska kusten. Vi har även tillgång till begagnade bostäder via vårt nätverk av drygt 800 lokala mäklarföretag på Costa del Sol. Besök vår hemsida www.svenskamaklargruppen.es så hittar du fler utvalda bostäder på spanska kusten. Skicka ett meddelande med dina önskemål så sätter vi igång att aktivt leta efter passande bostäder.
Aloha Lake

Läs mer om objektet hos mäklaren

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Sam Hultegård
Svenska Mäklargruppen
08-551 157 97

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs