Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

1 349 000 kr

4 rum89 m²
Land
Spanien
Byggår
1994
Biarea
35 m²
utlandsboende Radhus i Playa Flamenca

Radhus i playa flamenca

3 sovrum - 2 badrum - trädgård - pool - nära strand

Fördelen med detta hus är att dess åtkomst inte blockeras på lördagar (marknadsdag), och till och med åtnjuter en privat gata. Husets inre egenskaper är bra och erbjuder en mysig och trevlig atmosfär: dubbelglasfönster, välskötta möbler och mycket ljusa vardagsrum-matsal. Vardagsrummet är särskilt rymligt och skyddat från ögonen på dem som passerar genom gemenskapens hallar. Denna förlängning av rummet visas inte skriftligt. Huvudrummet ligger på bottenvåningen bredvid badrummet.

De nuvarande ägarna har lämnat det i perfekt skick för att komma in för att bo. I trädgården är det idealiskt att koppla av på eftermiddagen: din familj och vänner kommer gärna bjuda dig att ta en drink eller en grill i en härlig atmosfär med musik under solnedgångssolen. Gemenskapen är särskilt vänlig, med ägare av många olika nationaliteter

Playa Flamenca är ett lugnt bostadsområde, icke-kommersiellt, men nära till alla nödvändiga semesteranläggningar, golf, tennis, vattensporter, vattenparker, och go-cart, orten tilltalar även de som älskar att gå på kulturella helgdagar, eller de som vill hyra en båt, för dem som vill spela golf eller ha en rolig semester med familj och barn i solen.

Här finns det en svensk förskola som är mycket uppskattad bland permanent boende och varje lördag, året runt är det en stor och trevlig marknad som lockar flera besökare, just på grund av det gedigna utbudet och trevliga stånds innehavare.
Vattensporter är väldigt populärt här, självklart kan du hyra de allra mesta om du inte äger surfingbräda själv. Kanske vill du hyra en båt över dagen? Det är fullt möjligt här.
Den fantastiska palmkantade strandpromenaden är en idealisk plats att gå på en kvällspromenad. Aktiviteter som kan avnjutas i Playa Flamenca inkluderar tennis, vattensporter, ridning och fiske.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Läs mer om objektet hos mäklaren

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Oskar Peterson
Hansson & Hertzell Fastighetsbyrå
+34 634044970

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs