Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende Portimão | Algarve

Portimão | Algarve

En lyxig, fullt möblerad villa i ett fint och lugnt bostadsområde nära Penina Golf, den pittoreska byn Alvor och Portimão med sina köpcentrum och andra bekvämligheter.

Fastigheten är belägen på en privat tomt på 6200m2 med en njurformad saltvattenpool, välskött trädgård med en mängd olika blommor, buskar, fruktträd, 26 olika palmer, grönsaksodling och naturmark.

Villan på två våningar består av fem sovrum, varav tre har privata badrum, alla har garderober och ett med klädkammare och egen privat terrass. Totalt sex bad/duschrum och två toiletter. Två stora sällskapsrum, en matsal, ett fullt utrustat kök och skafferi samt ett spelrum, en bastu och ett annex. Här finns terrasser i alla väderstreck, en stor australiensk grill, de flesta rummen har privata balkonger.

Det finns en täckt parkering för sex bilar, ett dubbelgarage plus ytterligare parkering för sex bilar.

Denna magnifika egendom är idealisk för den stora familjen och har även stor utbyggnadspotential på den stora marken. Perfekt för ett elegant Boutique Hotell eller en retreat.

Information angående bostadens pris
Vänligen notera att det angivna priset är omräknat från bostadens ursprungliga valuta till svensk krona (SEK). Detta kan medföra variationer beroende på att valutakursen förändras med tiden. Följ länken till Fastighetsbyrån för mer information om bostaden och för att se pris i korrekt valuta

Läs mer hos Fastighetsbyrån Algarve - Lagos

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Margareta Einarsson
Fastighetsbyrån Algarve - Lagos
+351 968676802

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs