Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende Polop | Costa Blanca

Polop | Costa Blanca

Vi är glada att kunna presentera detta fantastiska projekt i Polop, vid foten av naturområdet El Ponoig där du kan njuta av både en priviligierad natur och utöva olika utomhussporter. I närheten finns även golfbanor, internationella skolor och stränder. Till Alicantes flygplats tar man sig på ca. 45 min. med bil.

Detta komplex kallas Don Benito och består av 20 radhus med 2 eller 3 sovrum, bottenvåningen med trädgård och övervåningen med takterrass. Det kommer också att konstrueras 56 parhus med 2 eller 3 sovrum, tomt och takterrass . Bostäderna har privat parkering, gemensam pool med trädgård och vacker utsikt över havet och bergen. De kommer att levereras med förinstallerad luftkonditionering, golvvärme i alla badrum, komplett larm och automatiserade persienner. Det finns också möjlighet att bygga sin egen privat pool.

KONTAKTA FASTIGHETSBYRÅN FÖR MER INFORMATION OM TILLGÄNGLIGHET OCH PRISER!

Information angående bostadens pris
Vänligen notera att det angivna priset är omräknat från bostadens ursprungliga valuta till svensk krona (SEK). Detta kan medföra variationer beroende på att valutakursen förändras med tiden. Följ länken till Fastighetsbyrån för mer information om bostaden och för att se pris i korrekt valuta

Läs mer hos Fastighetsbyrån Altea/Benidorm

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Javier Vicente
Fastighetsbyrån Altea/Benidorm
+34 658629280

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs