Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende Costa Blanca - Playa Flamenca

Playa Flamenca; Välskött 2:a med balkong

Perfekt som "första bostad" i Spanien. Kommer definitivt att ge mersmak! Stor balkong. 50 meter till områdets fina poolområde. "Zeniamar är alltid Zeniamar", som en granne till mig sa. Man vet vad man får; trevligt område, trevliga grannar, snyggt och prydligt, nära till affärer och restauranger.
Lägenheten ligger 1 trappa upp med stor balkong med förmiddagssol. Lägenheten har ett stort vardagsrum och kök i öppen planlösning, plats för både matgrupp och soffgrupp. Vid entrén till lägenheten finns ytterligare en liten uteplats samt ett förråd Till lägenheten finns även ett sovrum med inbyggda garderober, ett rymligt badrum med badkar, en klädkammare och en patio med tvättmaskin.

Trivs man sedan med detta boende och får mersmak på ett liv i Spanien, kan man framöver köpa sig en större lägenhet eller ett hus. Känns det inte rätt går det alltid att sälja den igen, då Zeniamar är ett efterfrågat område.

Från lägenheten är det ca 50 m att gå ett områdets fina och gröna poolområde.

Bilen parkerar man gratis på gatan ca 20 m från ytterdörren.

Det är cirka 100 meter till områdets trevliga restaurang Centro grill.
Zeniamarområdet ligger cirka en kilometer från havet. Det går bra att gå eller cykla till den fina Playa Flamencastranden. Området är "året-runt-öppet", här bor och lever mycket folk hela året och restauranger och affärerna är alltid öppna.

Lägenheten säljs möblerad

Fastighetsmäklarna Costa Blanca har stor erfarenhet av försäljningar av bostäder på Costa Blanca. Vi hjälper er genom hela köpprocessen via svensktalande advokatbyrå. Vi har även kontakt med hantverkare som kan hjälpa er att iordningställa ert nya boende efter era önskemål. Referenser lämnas.

Är ni på väg ner till Spanien snart? Boka gärna en dag för att se detta objekt samt några av våra övriga selektivt utvalda lägenheter och hus vi har tillgängliga för försäljning. Vi saluför enbart bostäder vi själva tycker om och tror på. Gå gärna in på vår hemsida; www.fastighetsmaklarnacostablanca.se för att se vad som finns till salu just nu.

Läs mer hos Mäklarhuset i Vällingby AB

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Thomas Pielbusch
Mäklarhuset i Vällingby AB
070-897 06 15

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs