Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende Mijas Costa

Phoenix la cala resort

Lägenheter för de som förväntar sig det allra bästa. Rymliga ljusa bostäder med endast fyra lägenheter med två och tre sovrum samt en takvåning per byggnad med tre sovrum, alla enheter är försedda med generösa utomhus utrymmen.
Det kommer att byggas endast 30 bostäder totalt i denna boutique resort. Samtida, elegant inredning och stora öppna ytor ger den perfekta förutsättningen för avkoppling och underhållning

Phoenix Resort La Cala erbjuder den högsta levnadsupplevelsen, denna exklusiva och lyxiga livsstil är vanligtvis reserverad för världens ledande hotell. Det kommer att finnas privat spa, gym och social klubb -gastro bar inne på området.

Phoenix Resort La Cala ligger framför La Cala Golf Club. La Cala är en av de finaste golforterna i Andalusien. Detta blir en fantastisk tillflyktsort för dem som kräver diskretion och integritet

Innovativ teknik, intelligent levande, oklanderlig design. Högsta kvalitets material används som standard, men det finns många fler möjligheter att personifiera sin bostad.

Läs mer hos Mäklarringen - Costa del Sol

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Katja Gonzalez
Mäklarringen - Costa del Sol
+34 654607241

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs