Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende Spanien

Penthouse fantastisk havsutsikt Infinity View

Fantastisk nybyggd Penthouse vid stranden i Arenales del Sol strax söder om Alicante stad (13 km) samt 15 min. (9 km) från flygplatsen till dörren.
I entreplan erbjuder lägenheten integrerad kök och vardagsrum med öppen planlösning, 2 sovrum med 2 badrum, tillgång till tvättrum från kök. Från vardagsrum och båda sovrummen har man tillgång via stora panorama skjutdörrar till delvis överbyggd terrass som erbjuder skugga under eftermiddagens varma timmar och givetvis enastående utsikt över det turkosa medelhavet samt poolområdet.
Tar man trappan upp till takterrassen så har man ännu mer magnifik utsikt samt stora ytor som är anpassade till gemensamma middagar under kvällshimlen i den ljumma havsbrisen där du kan höra både Cikador och havsbrus. Takterrassen är utrustad med ute-kök, grill och kylskåp. Det finns även dusch att svalka sig på när solen är som varmast.

Infinity view är ett unikt bostadskomplex i Costa Blanca med fantastisk utsikt över havet, den blå-flaggade stranden, poolområdet med 4 st. pooler varav 1 är uppvärmd året runt tillika 2 st. bubbelbad av totalt 3 st. Efter bad kan man koppla av i Finsk eller Turkisk bastu samt beställa något svalkande från pool-baren. Till barn finns det lekplats, både i vattnet och på land.
Till sportintresserade finns fullt utrustad gym, 2 st. områden med bio-mekaniska enheter, tennisbana, multisport-arena, samt paddeltennis bana. På stranden kan du hyra kajaker, SUP-brädor, och den som är riktigt våghalsig kan mäta sig med tiotals kitesurfare utanför den 8-kilometer långa stranden som är som gjort även för stillsamma promenader.
Längs den breda strandpromenaden finns restauranger, barer och cafe'r mm.
Boendet har enormt inarbetat uthyrnings kapacitet, är fullt utrustad med allt som krävs till en avkopplande semester i solen.
Valet av inrednings material och möbler är av högsta kvalitet.
Egen, numrerad garage-plats finns under komplexet intill hissen.
Förråd finns bredvid lägenhets ingången.

Pool finns Balkong / Uteplats Hiss finns Parkering Nyproduktion Lägenhet Nära till: golf, bad, storstad

Säljes av: Matti

Handla tryggt

Betala aldrig i förskott och skicka aldrig varan innan du fått betalt Fler tips