Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
utlandsboende Olhos d'Água | Albufeira | Algarve

Olhos dÁgua | Albufeira | Algarve

Villa med tre sovrum belägen i Quinta da Balaia i Albufeira. Villan består av ett vardagsrum, ett fullt utrustat modernt kök, tre badrum och tre rymliga sovrum. Det finns mycket naturligt ljus i huset av alla stora glasfönster. Utanför finns en privat pool som vetter mot syd / sydväst, en grillplats och en trädgård med automatisk bevattning samt ett öppet garage med plats för tre bilar.

Tomten är 714 kvadratmeter. Huset total renoverades 2018 med nya vattenledningar, nytt elnät, nya fönsterramar och fönsterluckor, nya badrum, nytt kök, nya gold och nytt tak. Det finns förinstallerat för luftkonditionering, centralvärme och solpaneler. Energidokumentet uppdaterades inte efter ombyggnaden av villan 2018.

I närheten finns allt man behöver i det dagliga livet som restauranger, matbutiker, apotek, skolor och dagis. Närmsta stranden ligger endast 1,6km ifrån huset.

Information angående bostadens pris
Vänligen notera att det angivna priset är omräknat från bostadens ursprungliga valuta till svensk krona (SEK). Detta kan medföra variationer beroende på att valutakursen förändras med tiden. Följ länken till Fastighetsbyrån för mer information om bostaden och för att se pris i korrekt valuta

Läs mer hos Fastighetsbyrån Algarve-Albufeira/Vilamoura
Ritning

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Lina Åsard
Fastighetsbyrån Algarve-Albufeira/Vilamoura
+351 965149661

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs